Χατζηαλέξης: «Μάγκα σε κάνουν οι παίκτες»

Το εγκώμιο των ποδοσφαιριστών του έπλεξε ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης.

Το εγκώμιο των ποδοσφαιριστών του έπλεξε ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης. Ο τεχνικός της Προοδευτικής αναφέρθηκε στην αναμέτρηση απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης και δεν έκρυψε την ικανοποίησή του. Ο Χατζηαλέξης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra 103,3». Αναλυτικά:

Για το ότι «οι παίκτες κάνουν μάγκα τον προπονητή» όσον αφορά την μεγάλη νίκη της Προοδευτικής επί του Απόλλων Σμύρνης και γενικότερα την εφετινή της πορεία:
«Επειδή έχω παίξει μπάλα θα πω πως όλοι γινόμαστε μάγκες στις πλάτες των ποδοσφαιριστών, αυτή είναι η αλήθεια. Στην ομάδα γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια, προσπαθούμε να αναγεννήσουμε την Προοδευτική από τις στάχτες της και εμείς και η διοίκηση, αλλά και το τεχνικό τιμ. Περισσότερο όμως και εγώ διότι έχω γεννηθεί εκεί στην περιοχή, έχω μεγαλώσει, την ζω την ομάδα και την πονάω όπως όλοι άλλωστε, το καλό όμως είναι πως έχουμε δημιουργήσει μία ομάδα με πολύ χαμηλό μπάτζετ με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα. Από την super league έχουν ενδιαφερθεί αρκετές ομάδες για έξι εφτά ποδοσφαιριστές μας, χαλάμε πολλές ώρες μέσα στο γήπεδο όπως και εκτός  και αυτό μας έκανε να δημιουργήσουμε μια οικογένεια και αυτό μας βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο.»

Για την μεγάλη ανατροπή κόντρα στον Απόλλων Σμύρνης:
«Το βασικό είναι ότι ρίσκαρα στα τελευταία λεπτά, έβαλα μέσα πέντε επιθετικούς. Εκεί νομίζω πως η ομάδα του Απόλλωνα τα έχασε κάπως, δεν περίμενα τέτοια αντίδραση αλλά έχω και παίχτες που το πιστεύουν και του έχω κάνει να το πιστέψουν. Είναι όλοι τους καλοί παίκτες είμαστε καλή ομάδα και παλεύουμε το κάθε ματς μέχρι το τελευταίο λεπτό. Όλα τα αποτελέσματα τα λένε όλα αν εξαιρέσεις το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολις όπου και εκεί ήμασταν καλοί. Όλα τα ματς τα παλεύουμε γιατί οι ποδοσφαιριστές είναι μαχητές .»

Για την εξέλιξη της Προοδευτικής στο εφετινό πρωτάθλημα:
«Σίγουρα είναι δύσκολο το πρωτάθλημα, οι βλέψεις της Προοδευτικής είναι να σωθούμε γρήγορα  και ότι καλό είναι ας έρθει, δεν πετάμε στα σύννεφα, ξέρουμε τι ζητάμε ούτε ξαφνικά γίναμε υπέρ ομάδα, δουλεύουμε μέσα στο γήπεδο και αυτή η δουλειά μας βγαίνει. Το βασικό για εμάς είναι να φέρουμε τον κόσμο της Προοδευτικής κοντά μας που ήδη έρχονται όπως και τους παλιούς παράγοντες διότι το θέμα δεν είναι μόνο ότι κερδίζουμε αλλά παίζουμε και καλό ποδόσφαιρο.»

Για το ότι η Προοδευτική είναι πλέον πόλος έλξης:
«Όταν μια ομάδα είναι στον αφρό ενδιαφέρει και ποδοσφαιριστές μεγαλύτερης κατηγορίας όταν βλέπουν μια ομάδα με υγεία φυσικό είναι να γίνεται πόλος έλξης για άλλους παίκτες να έρθουν να παίξουν από ανώτερες κατηγορίες, από κει και πέρα γίνεται μια προσπάθεια από την διοίκηση  και αυτό μας δίνει ηρεμία και δύναμη ιδιαίτερα στις δύσκολες εποχές που διανύουμε.»

Για τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν από οπαδούς του Ιωνικού:
«Δυστυχώς, ξαφνικά ενώ φτάναμε στο γήπεδο την στιγμή που κατεβαίναμε από το λεωφόρο μας επιτέθηκαν γύρω στα σαράντα άτομα με φωτοβολίδες, πέτρες, γυαλιά, αυτά τα πράγματα δεν υπάρχουν είναι ξεπερασμένα, ένας δρόμος μας χωρίζει, αυτές οι ομάδες δεν πρέπει να μαλώνουν μεταξύ τους ακριβώς το αντίθετο. Πρέπει να είναι μονιασμένες και να στηρίζει η μια την άλλην.»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.