Η συνέντευξη Τύπου του Ατρόμητος-ΟΦΗ (vid)

Δείτε την συνέντευξη Τύπου του αγώνα του Περιστερίου, μεταξύ του Ατρόμητου και του ΟΦΗ.

Δείτε την συνέντευξη Τύπου του αγώνα του Περιστερίου, μεταξύ του Ατρόμητου και του ΟΦΗ.

Γιώργος Δώνης: «Το παιχνίδι είχε δύο όψεις. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε το καλύτερο 45λεπτο στο πρωτάθλημα. Ήμασταν ήρεμοι στην κυκλοφορία της μπάλας, είχαμε πολύ σωστές και ψύχραιμες επιλογές, όπως επίσης και πολλές τελικές προσπάθειες. Θα μπορούσαμε να πάμε με καθαρό σκορ στα αποδυτήρια. Όταν αυτά τα ματς δεν τα τελειώνεις, είναι φυσιολογικό να υπάρχει πίεση και να δημιουργείται άγχος.Και όσο περνά ο χρόνος, να χειροτερεύει η κατάσταση. Σε γενικές γραμμές, αμυνθήκαμε σωστά και καταφέραμε να πάρουμε ένα σημαντικό τρίποντο που μας βάζει στην πεντάδα έχοντας μάλιστα και ένα ματς λιγότερο.

Για τον τραυματισμό του Τόμας και για τον Νάστο: «Στη διάρκεια της προθέρμανσης, μας ήρθε το χειρότερο νέο. Την ώρα που μας έλειπε ο Ζουέλα και που ο Φυτανίδης δεν είχε τον απαιτούμενο αγωνιστικό ρυθμό, τραυματίστηκε ο Τόμας. Ο Νάστος, ο οποίος είχε περίπου 2 χρόνια να παίξει κεντρικός αμυντικός, συμπεριφέρθηκε άψογα και αξίζουν συγχαρητήρια και στον Βαγγέλη, αλλά και στον Σωκράτη. Οπως επίσης και στον Σκόνδρα που χτύπησε πολύ στην πλάτη στο πρώτο ημίχρονο, αλλά παρά τον πόνο, κατάφερε να βγάλει όλο το 90λεπτο».

Για το ματς κυπέλλου που ακολουθεί: «Είμαι ευχαριστημένος από προσπάθεια. Έχουμε δύο κολλητά ματς με τον Αρη στην έδρα μας. Θέλουμε την πρόκριση για να μπούμε στην 8άδα του Κυπέλλου. Αυτό το παιχνίδι κοιτάζουμε τώρα».

Νίκος Αναστόπουλος:«Το παιχνίδι είχε δύο όψεις. Στο πρώτο ημίχρονο ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος. Προηγήθηκε και είχε ευκαιρίες και για άλλα γκολ. Σταθήκαμε τυχεροί που δεν δεχθήκαμε δεύτερο τέρμα. Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, ανεβάσαμε κατακόρυφα την απόδοσή μας. Θέλω να σταθώ στη φάση του Βάντο, που ήταν πέναλτι. Ο συγκεκριμένος διαιτητής, με τον οποίο είχαμε προβλήματα και στο παιχνίδι με την Ξάνθη, αλλοίωσε το αποτέλεσμα.

Στο πρώτο ημίχρονο δε, ο Μάντζιος έφυγε δύο μέτρα πίσω από τους αμυντικούς του Ατρομήτου, αλλά υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ και μάλιστα δέχθηκε και κίτρινη κάρτα, επειδή σούταρε πάνω στην κίνηση. Αν και μείναμε με δέκα παίκτες, εξακολουθήσαμε να πιέζουμε. Χάσαμε τη μεγάλη ευκαιρία με τον Παπουλή, όπου θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε. Κρατάμε την εμφάνιση του δεύτερου ημιχρόνου και στρέφουμε το ενδιαφέρον μας στο ματς με τη Δόξα Δράμας. Εκτίμησή μου, πάντως, είναι ότι όταν δεν μιλάς για τη διαιτησία, θεωρείται αδυναμία. Γι αυτό κι εμείς θα τηρήσουμε διαφορετική στάση από εδώ και στο εξής».

Για την αστοχία των παικτών του: «Είναι αλήθεια ότι βοηθήσαμε τον Ατρόμητο με τον τρόπο μας, γιατί δεν γίνεται σε ένα εκτός έδρας ματς να χάνεις τόσες ευκαιρίες. Έχουμε μια δυσκολία στο γκολ στα τελευταία παιχνίδια, αλλά θα βρούμε τη λύση. Το ανησυχητικό θα ήταν να μην κάναμε φάσεις».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.