Νίκη κορυφής με Μαραγκουδάκη!

Σπουδαία νίκη με 1-0 σε βάρος της Βέροιας πέτυχε ο Πλατανιάς, ο οποίος με τους τρεις πολύτιμους πόντους που κατέκτησε, έπιασε τους Ημαθιώτες στην κορυφή της κατάταξης.

Σπουδαία νίκη με 1-0 σε βάρος της Βέροιας πέτυχε ο Πλατανιάς, ο οποίος με τους τρεις πολύτιμους πόντους που κατέκτησε, έπιασε τους Ημαθιώτες στην κορυφή της κατάταξης. Η «βασίλισσα του Βορρά» διατήρησε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης όμως οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν την ουσία και χάρη σε γκολ του Μαραγκουδάκη, επανήλθαν στις επιτυχίες.

Αν και η η ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, ήταν περισσότερο δραστήρια στην αρχή της συνάντησης, εντούτοις ο Πλατανιάς κατάφερε στο 22′ και κόντρα στη ροή του ματς, να ανοίξει το σκορ με κοντινή προβολή του Μαραγκουδάκη έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Τζάνη. Μετά το γκολ ο ρυθμός έπεσε και είναι χαρακτηριστικό ότι στο διάστημα που απέμενε ως την ανάπαυλα, δεν καταγράφηκαν ενδιαφέρουσες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.

Η Βέροια διατήρησε την πρωτοβουλία και στην επανάληψη και άσκησε πίεση προς την εστία του γκολκίπερ Λαζαρίδη ωστόσο η καλά οργανωμένη αμυντική γραμμή των Κρητικών δεν επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να δημιουργήσουν τη μεγάλη ευκαιρία. Ο Πλατανιάς απορρόφησε την επιθετικότητα των αντιπάλων του και κράτησε τους τρεις βαθμούς μέχρι το τέλος.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Τίμος Καβακάς): Λαζαρίδης, Τζανής, Ραπτάκης, Παληγεώργος, Κουρτεσιώτης, Δέντσας (54′ Μαραγκός), Γκονζάλες, Μιρτσέτα (91′ Θεοδωρέλης), Δράμι (48′ Πάγκαλος), Μαραγκουδάκης, Ναζλίδης.

ΒΕΡΟΙΑ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Καντιμοίρης, Σαμαράς, Μπάρμπας, Καλτσάς (63′ Τάντιτς), Λανγκλέ, Ολαϊτάν, Καντί, Καλογέρης (77′ Μπαργκάν), Βεργώνης, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.