Συνεχίζει με Κορκούτ η Στουτγκάρδη

Με τον Ταϊφούν Κορκούτ στον πάγκο ως το καλοκαίρι του 2020 θα πορευθεί η Στουτγκάρδη. Ο Τούρκος προπονητής πήρε τους Σουηβούς κοντά στην επικίνδυνη ζώνη και άγγιξε ένα Ευρωπαϊκο εισιτήριο. Ανταμείφθηκε με νέο συμβόλαιο!

Ο Ταϊφούν Κορκούτ ανέλαβε την Στουτγκάρδη στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη. Στο τέλος της χρονιάς οι Σουηβοί τερμάτισαν στο +18 από την τελευταία τριάδα και αν δεν είχε κατακτήσει το κύπελλο η Άιντραχτ Φρανκφούρτης απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου θα είχαν πάρει και εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ.

Σε δεκατέσσερις αγώνες με τον Τούρκο προπονητή στον πάγκο η Στουτγκάρδη ηττήθηκε μόλις μια φορά ενώ κατάφερε να νικήσει μέσα στο Μόναχο την Μπάγερν με 4-1! Ο Κορκούτ υπέγραψε ως το 2020 μαζί με το υπόλοιπο προπονητικό τιμ τους Ίλια Άρατσιτς και Στίβεν Τσερούντολο. 

Ο προβληματισμός ήρθε με την ανακοίνωση του οικονομικού απολογισμού για το 2017. Η ομάδα παρουσίασε έλλειμμα 13,9 εκατομμύρια Ευρώ κάτι που ήταν αναμενόμενο σύμφωνα με την διοίκηση του συλλόγου καθώς η μισή σεζόν ήταν στην δεύτερη κατηγορία της χώρας και είχε μειωμένα έσοδα κατά είκοσι-ένα εκατομμύρια Ευρώ

Ο πρόεδρος Βολφγκανγκ Ντίτριχ καθησύχασε τον κόσμο για το μέλλον “φέτος τερματίσαμε έβδομοι, αγγίξαμε το Γιουρόπα Λιγκ, θέλω να πω ότι κοιτάμε μόνο το παρόν και το μέλλον, η Στουτγκάρδη είναι υγιές σωματείο και δυνατό όσο ποτέ”. Αξίζει να αναφέρουμε ότι για την επόμενη σεζόν έχουν ήδη “φύγει” τριάντα χιλιάδες εισιτήρια διαρκείας και έχουν απομείνει μόλις τρεις χιλιάδες που αναμένεται να έχουν εξαντληθεί μέσα στον Ιούνιο! 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.