Λινάρδος: «Θα παλέψουμε μέχρις εσχάτων»

Μπορεί το Μαρούσι να μην έχει καταφέρει να πανηγυρίσει νίκη στο φετινό πρωτάθλημα ωστόσο ο Νίκος Λινάρδος με αφορμή την αναμέτρηση με τον ΚΑΟΔ ξεκαθάρισε πως οι παίκτες του θα παλέψουν μέχρις εσχάτων για το πρώτο θετικό αποτέλεσμα.

Μπορεί το Μαρούσι να μην έχει καταφέρει να πανηγυρίσει νίκη στο φετινό πρωτάθλημα ωστόσο ο Νίκος Λινάρδος με αφορμή την αναμέτρηση με τον ΚΑΟΔ ξεκαθάρισε πως οι παίκτες του θα παλέψουν μέχρις εσχάτων για το πρώτο θετικό αποτέλεσμα. Ο τεχνικός της ομάδας των Βορείων προαστίων χαρακτήρισε αναγκαία την νίκη επί του ΚΑΟΔ παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Μαρούσι ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στην υπόθεση του Χόμαν.

«Για μια ακόμη φορά σε ένα από τα πλέον κρίσιμα ματς για την συνέχεια της προσπάθειάς μας να διεκδικήσουμε την πρώτη μας νίκη και να συνεχίσουμε να παλεύουμε για την παραμονή, είμαστε αναγκασμένοι να αγωνιστούμε χωρίς έξτρα βοήθεια. Αλλιώς τα περιμέναμε κι αλλιώς εξελίχθηκαν τα πράγματα την Πέμπτη το απόγευμα με την υπόθεση Χόμαν. Συν τοις άλλοις θα αγωνιστούμε κεκλεισμένων των θυρών. Μένω στην υπόσχεση που δώσαμε όλοι και κυρίως οι παίκτες που για μένα είναι ήρωες, μόλις πληροφορηθήκαμε τα καθέκαστα : θα παλέψουμε μέχρις εσχάτων. Ο ΚΑΟΔ είναι μια ομάδα που βασίζεται στην έδρα της αλλά έχει πολλούς έμπειρους παίκτες και μεγαλύτερο βάθος. Για μας πάντα καθοριστικά είναι τα τελευταία 15λεπτά, όταν η κούραση γίνεται αναπόφευκτη» ήταν τα λόγια του Νίκου Λινάρδου.

Από την πλευρά του ο Νέστορας Κόμματος δήλωσε: «Ότι και να λέμε δεν έχει καμία σημασία αν δεν ξεκινήσουμε να νικάμε. Και πρέπει να το κάνουμε ακόμη κι αν χρειαστεί να μείνουμε τέσσερις στο παρκέ…»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.