Οι στόχοι των «νέων» της ΑΕΛΚ

Λίγες μέρες μετά την υπογραφή των πρώτων τους επαγγελματικών συμβολαίων με την ΑΕΛ Καλλονής, οι Πέτρος Γόμος, Δημήτρης Μπουρούς και Κωνσταντίνος Λίμα μίλησαν στο σάιτ της νησιώτικης ΠΑΕ και εξέφρασαν τη χαρά τους, ενώ μίλησαν και για τους στόχους τους.

Λίγες μέρες μετά την υπογραφή των πρώτων τους επαγγελματικών συμβολαίων με την ΑΕΛ Καλλονής, οι Πέτρος Γόμος, Δημήτρης Μπουρούς και Κωνσταντίνος Λίμα μίλησαν στο σάιτ της νησιώτικης ΠΑΕ και εξέφρασαν τη χαρά τους, ενώ μίλησαν και για τους στόχους τους.

Ο Γόμος ανέφερε: «Είναι απεριόριστη η ευτυχία και η τιμή να υπογράφεις το πρώτο σου επαγγελματικό συμβόλαιο ως ποδοσφαιριστής. Είναι, ωστόσο, και μια ευθύνη σημαντική απέναντι στην ομάδα που σου δίνει τη δυνατότητα αυτή και είμαι πολύ χαρούμενος που αυτή η ομάδα είναι από τον τόπο μου.

Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ΑΕΛΚ και ειδικά τον πρόεδρο της ΠΑΕ ο οποίος γνωρίζω πως βασικός του στόχος είναι να αναπτύξει μια άλλη λογική στο λεσβιακό ποδόσφαιρο. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον Μιχάλη Καραβασίλη, τον Λάζαρο Βαρδάκη, και τον Γιόβαν Μιχαίλοβιτς που συνέβαλε ο καθένας με τον δικό του τρόπο στο να φτάσω ως εδώ.

Τόσο πριν όσο και τώρα θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά για να βελτιώνομαι. Ήδη η συμμετοχή -κάποιες φορές- στις προπονήσεις της επαγγελματικής ομάδας μου έχει δείξει πως για να φτάσεις ψηλά θέλει πολλή δουλειά, επιμονή και αφοσίωση. Ως επαγγελματίας πλέον δεν έχω άλλο δρόμο από το δρόμο της προσπάθειας. Αυτό θα κάνω».

Από την πλευρά του, ο Μπουρούς σημείωσε: «Όταν στα 18 σου βάζεις την υπογραφή σου για να γίνεις επαγγελματίας ποδοσφαιριστής νιώθεις πως έχεις κάνει το όνειρό σου πραγματικότητα. Είναι βέβαιο, πως δε θα ξεχάσω αυτή τη στιγμή σε όλη μου την ποδοσφαιρική καριέρα και σε όλη μου τη ζωή.

Από εδώ και στο εξής αυτό που θέλω είναι να φτάσω όσο πιο ψηλά μπορώ και να επιβεβαιώσω τις προσδοκίες της διοίκησης της ΑΕΛΚ που μου έδωσε αυτή την τόσο μεγάλη χαρά και την ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό.

Τα μυαλά δεν πρέπει να παίρνουν αέρα, αν και είναι εύκολο στην ηλικία μας, ωστόσο, εγώ προσωπικά αισθάνομαι πως έκανα το πρώτο βήμα. Τα υπόλοιπα θα έρθουν με σκληρή προπόνηση και με πειθαρχία».

Τέλος, ο Λίμα δήλωσε: «Είναι ξεχωριστό συναίσθημα αυτό που έζησα πριν από δύο μέρες. Κάποτε θα γινόταν αλλά από το να το σκέφτεσαι μέχρι να το πραγματοποιείς είναι εντελώς διαφορετικό.

Όταν βάζεις την υπογραφή σου πρέπει και να την τιμάς και να προσπαθείς να αποδείξεις στους ανθρώπους που σου έδωσαν την ευκαιρία αυτή πως άξιζες αυτή την τιμή.

Η ΑΕΛΚ, είναι μια σοβαρή ΠΑΕ που κάνει δουλειά στις ακαδημίες και είναι μια καλή αρχή αλλά και συνέχεια για την καριέρα που ονειρεύομαι να κάνω».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.