Στην Αθήνα ο Στόγιαν για τον Παύλο (pic)

Ο Στογιαν Βράνκοβιτς βρίσκεται ήδη στην Αθήνα για να παραστεί στο τελευταίο "αντίο" προς τον Παύλο Γιαννακόπουλο τον οποίο ο ίδιος έχει χαρακτηρίσει "πατέρα". Φωτογραφία που εξασφάλισε το novasports.gr

Ο Στόγιαν Βράνκοβιτς βρίσκεται ήδη στην Αθήνα για να δώσει το “παρών” στο “ύστατο χαίρε…” προς τον Παύλο Γιαννκόπουλο που έφυγε από τη ζωή πλήρης ημερών σε ηλικία 89 εών.

Ο άλλοτε σέντερ της ομάδας που κατέκτησε το πρώτο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα βρέθηκε με τον Παναγιώτη Γιαννάκη και τον δημοσιογράφο Νίκο Παπαιωάννου μία μέρα πριν την κηδεία του Παύλου Γιαννακόπουλου. Ο Βράνκοβιτς ήρθε στην Αθήνα την Τρίτη το απόγευμα και θα επιστρέψει στην Κροατία την Πέμπτη.

Θα παρεβρεθεί κι εκείνος όπως και πολλοί άλλοι άνθρωποι του αθλητισμού και όχι μόνο, μαζί με απλό κόσμο στη Μητρόπολη Αθηνών και το εκκλησάκι του Αγίου Ελευθερίου όπου η σορός του μεγάλου ηγέτη του τριφυλλιού θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα από τις 8 το πρωί ως τις 13.30 το μεσημέρι. Εν συνεχεία η κηδεία θα τελεστεί σε κλειστό κύκλο στο Α Νεκροταφείο Αθηνών.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.