Νέο σόου Τσισμπάμπα, «τριάρα» η ΑΕΛ!

Με μεγάλο πρωταγωνιστή (και πάλι) τον υπό αποχώρηση (;) Ζοέλ Τσιμπάμπα, η ΑΕΛ πέρασε με το θριαμβευτικό 3-0 από τα Γιαννιτσά και υποχρέωσε την τοπική Αναγέννηση στη δεύτερη εντός έδρας ήττα της.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή (και πάλι) τον υπό αποχώρηση (;) Ζοέλ Τσιμπάμπα, η ΑΕΛ πέρασε με το θριαμβευτικό 3-0 από τα Γιαννιτσά και υποχρέωσε την τοπική Αναγέννηση στη δεύτερη εντός έδρας ήττα της. Ο Κογκολέζος επιθετικός ήταν εντυπωσιακός και πέτυχε δύο τέρματα, φτάνοντας τα έξι στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές!


Η Λάρισα παρά τις αποχωρήσεις σημαντικών παικτών της αλλά και την αβεβαιότητα αναφορικά με την παραμονή του Κρις Κόουλμαν στην τεχνική της ηγεσία, έδειξε ότι παραμένει εξαιρετικά ισχυρή. Η νίκη των «βυσσινί» ήταν απόλυτα δίκαιη καθώς ήταν καλύτερη στο παιχνίδι, που πάντως είχε ένταση στις εξέδρες. Το ματς διακοπήκε για λίγο στο 63′ όταν οπαδοί της ΑΕΛ πέταξαν αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ στο 81′ «έφυγαν» και φωτοβολίδες. Το κακό είχε αρχίσει από νωρίς καθώς από την πρώτη στιγμή που μπήκαν στο γήπεδο (και ενώ ο αγώνας ήταν σε εξέλιξη) προκλήθηκαν από μερίδα οπαδών των γηπεδούχων. Τελικά, το ματς ολοκληρώθηκε χωρίς παρατράγουδα.


Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα, η ΑΕΛ ήταν καλύτερη στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και αφού έχασε μία δύο καλές ευκαιρίες, κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 27′ με σουτ του Τσιμπάμπα εκτός περιοχής. Ωστόσο, ένα λεπτό νωρίτερα η Αναγέννηση είχε απειλήσει τους Θεσσαλούς αλλά ο Σωτηρίου εξουδετέρωσε το σουτ του Κυζιρίδη, ενώ αμέσως μετά το 0-1, η Λάρισα. άγγιξε και το 0-2 όμως ο Τσιμπάμπα αστόχησε από ιδιαίτερα πλεονεκτική θέση.


Τελικά, το δεύτερο τέρμα ήρθε για τους «βυσσινί» στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους. Ο Πλιάγκας έβγαλε ωραία μπαλιά στον Χατζή, που πλάσαρε σωστά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.


Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι ήταν πιο. ζωηροί και είχαν κάποιες ευκαιρίες για να ξαναμπούν στο παιχνίδι ωστόσο δεν προβλημάτισαν ιδιαίτερα την ΑΕΛ που διαχειρίστηκε σωστά το προβάδισμά της και έφερε τον αγώνα στα μέτρα της. Ακόμη και μετά το 78′ όταν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Χατζής, η ομάδα του Κρις Κόουλμαν, δεν. ζορίστηκε. Το αντίθετο μάλιστα, πέτυχε και τρίτο τέρμα με εξαιρετική ατομική ενέργεια και σουτ του Τσιμπάμπα, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.


ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Βοσνιάδης, Παπαδόπουλος, Τέλλος, Σερέτης, Κυζιρίδης (84′ Τσεβελέκης), Γιόνδης (71′ Τοσουνίδης), Ντατίδης, Αποστολίδης, Στεργίδης, Μπέκα (79′ Μπαξεβάνος), Τσιλής.
ΑΕΛ (Κρις Κόουλμαν): Σωτηρίου, Αραμπατζής, Κολοβέτσιος, Ααράμπ, Κατσιαρός, Χατζής, Νεμπεγλέρας, Πλιάγκας (82′ Καρανίκας), Χασομέρης (88′ Καραχάλιος), Τσιμπάμπα (90′ Σιατραβάνης), Σαϊτιώτης.



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.