Σε διαδικασία εκμάθησης

Οι αυτοκαταστροφικές τάσεις των Σέρβων έκαναν ξανά την εμφάνισή τους.

Οι αυτοκαταστροφικές τάσεις των Σέρβων έκαναν ξανά την εμφάνισή τους. Μετα την πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου κυπέλλου από δύσκολο όμιλο ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Σλάβισα Κοκέζα έκανε έντονες παρατηρήσεις στον κόουτς Σλάβολιουμ Μούσλιν για τον τρόπο παιχνιδιού και την επιλογή παικτών. Ο κόουτς Μούσλιν λίγες ημέρες μετά, απολύθηκε. Ο εκλεκτός της ομοσπονδίας ήταν ο Μλάντεν Κριστάγιτς με την ομοσπονδία να παραδίδει την ομάδα σε έναν άνθρωπο που κάθεται για πρώτη φορά σε επαγγελματικό πάγκο.

Σκληροτράχηλος αμυντικός στην καριέρα του, είναι λάτρης της άμυνας και του 4-2-3-1 που σημαίνει ότι η ομάδα πρέπει να μάθει καινούριο τρόπο παιχνιδιού μέσα σε λίγες εβδομάδες και να είναι έτοιμη στην πρεμιέρα. Πρέπει να ξεχάσει άμεσα το 3-4-3 το οποίο δούλεψε καλά στην προκριματική φάση και κάλυψε τα αμυντικά προβλήματα των Σέρβων, με βασικότερο την ταχύτητα. 

ΠΟΡΕΙΑ 
Δεν ήταν εύκολο να τερματίσει πρώτη σε έναν όμιλο με τρεις ομάδες που είχαν δώσει το παρών στο Euro 2016 (…Ουαλία, Ιρλανδία και Αυστρία). Παρόλα αυτά οι Σέρβοι ήταν σταθερά καλοί σε όλη την διαρκεια των προκριματικών και η σημαντική νίκη τρία ματς πριν το φινάλε στο Δουβλίνο απέναντι στους Ιρλανδούς έκανε την διαφορά. Είχε δύο ματς για να κλειδώσει την πρώτη θέση. Το έκανε αλλά ο προπονητής Μούσλιν… αποχώρησε. 

ΑΣΤΕΡΙ

Ο κόσμος του ποδοσφαίρου περιμένει ανυπόμονα τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς στην πρώτη μεγάλη διοργάνωσή του. Ο νεαρός άσος της Λάτσιο είναι ο βασικός λόγος που αντικαταστάθηκε ο κόουτς Μούσλιν καθώς δεν τον χρησιμοποιούσε στην ενδεκάδα. Ο Κριστάγιτς με την αλλαγή συστήματος αυτό θέλει. Τοποθετώντας Μάτιτς-Μιλιβόγεβιτς πίσω του να του δώσει την ευκαιρία να δημιουργήσει επιθετικά για τον φορμαρισμένο Μίτροβιτς. 

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Για δύο μήνες προσωρινός προπονητής των Σέρβων και μόνιμος στην θέση του από τον Δεκέμβριο του 2017. Ο Μλάντεν Κριστάγιτς είναι με διαφορά ο πιο άπειρος προπονητής στο Παγκόσμιο κύπελλο καθώς είναι και ο μοναδικός που δεν έχει υπάρξει ποτέ προπονητής σε κάποιον άλλον πάγκο! Η Σερβία τον εμπιστεύτηκε και αυτός μέσα σε λίγους μήνες ανέλαβε το ρίσκο να τα αλλάξει όλα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.