Παίζοντας με το Ford Ranger


Το νέο Ford Ranger ξεκινά για μία περιπέτεια Flyboard με τον Franky Zapata, εφευρέτη του Flyboard και ιδρυτή του Zapata Racing. Ο Franky τρελαίνεται να εκτελεί απίστευτα ακροβατικά και φιγούρες πάνω από το νερό έχοντας προσεγγίσει την παραλία με το Ford Ranger Wildtrak pickup, το τέλειο όχημα για δύσκολα προσπελάσιμα εδάφη και τη μεταφορά ογκώδους εξοπλισμού. 

«Είναι για τους τολμηρούς και ενθουσιώδεις, όπως το άθλημα της Ιπτάμενης Σανίδας (Flyboard),» δήλωσε ο Zapata, μιλώντας για την εμπειρία του με το Ford Ranger. 

Το νέο Ranger προσφέρει βελτιωμένη απόδοση καυσίμου, τολμηρή νέα σχεδίαση και τεχνολογίες αιχμής. Βασίζεται στην επιτυχία του προκατόχου του που με ‘οδηγό’ την κορυφαία έκδοση Wildtrak, αναδείχτηκε Ευρωπαϊκό bestseller στην κατηγορία pickup το 2015 με πωλήσεις 27.300 οχημάτων, αύξηση 27% μέσα σε ένα χρόνο. 

Wildtrak – το απόλυτο Ranger 

Το Ranger Wildtrak διαθέτει ένα νέο χρώμα αμαξώματος Pride Orange, που το κάνει να ξεχωρίζει. Άλλα ξεχωριστά σχεδιαστικά στοιχεία είναι ορθογώνιοι προβολείς ομίχλης, η μοναδική σπορ μπάρα στο χώρο φόρτωσης, οι ζάντες αλουμινίου 18-ιντσών και τα τολμηρά γραφικά στοιχεία Wildtrak, που όλα μαζί προβάλουν ένα ατρόμητο και περιπετειώδη χαρακτήρα. 

Στο εσωτερικό, οι λεπτομέρειες σε πορτοκαλί χρώμα προσδίδουν μία σπορ αίσθηση στο μοντέρνο εσωτερικό που θυμίζει επιβατικό αυτοκίνητο. Η οριζόντια μπάρα που εκτείνεται από τον οδηγό μέχρι την πόρτα του συνοδηγού τονίζει το πλάτος της καμπίνας και φιλοξενεί τον πίνακα οργάνων με δίχρωμες ψηφιακές ενδείξεις και την οθόνη αφής 8 ιντσών. Η μαλακή επιφάνεια πάνω στο ταμπλό με πορτοκαλί ραφή χαρίζει premium αίσθηση στο cockpit, ενώ οι δακτύλιοι γύρω από τους αεραγωγούς φέρουν ένα χαρακτηριστικό σκούρο χρωμιωμένο φινίρισμα. 

Το νέο Wildtrak διαθέτει επίσης μοναδικά καθίσματα – με ηλεκτρικό κάθισμα οδηγού ρυθμιζόμενο προς οκτώ κατευθύνσεις – με τολμηρά γραφικά στοιχεία και πορτοκαλί ραφές, συνδυάζοντας αντοχή και σπορτίφ στυλ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.