«Διαστρεβλώθηκαν οι δηλώσεις μου»

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Μίχαλ Πρόμπιερζ με τους διοικούντες την ΠΑΕ Αρης, στα γραφεία της οδού Αλκμήνης. Ο Πολωνός υποστήριξε πως διαστρεβλώθηκαν οι δηλώσεις του.

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Μίχαλ Πρόμπιερζ με τους διοικούντες την ΠΑΕ Αρης, στα γραφεία της οδού Αλκμήνης. Οι επιτελείς της κιτρινόμαυρης εταιρίας διαψεύδουν τα περί αποχώρησης του Πολωνού από τον πάγκο του Αρη και μάλιστα αναμένεται και σχετική ανακοίνωση. 

«Διαστρεβλώθηκαν οι δηλώσεις μου». Αυτό υποστήριξε ο Μίχαλ Πρόμπιερζ, ενώπιον των διοικούντων την ΠΑΕ Αρης, στη συνάντηση που είχαν στα γραφεία της κιτρινόμαυρης εταιρίας, στο «Κλ. Βικελίδης». Ο προπονητής των κιτρίνων, είπε ακόμη πως δεν είχε την παραμικρή πρόθεση να δημιουργήσει πρόβλημα στην ομάδα και πως είναι διατεθειμένος να συνεχίσει κανονικά στο τιμόνι του συλλόγου.


Οι παραπάνω εξηγήσεις φαίνεται πως ικανοποίησαν σε έναν βαθμό τους ανθρώπους του Αρη, οπότε το όλο θέμα θα πρέπει να θεωρείται λήξαν. Μάλιστα αναμένεται και σχετική ανακοίνωση από το γραφείου τύπου της ΠΑΕ, ενώ ο Πρόμπιερζ θα δώσει κανονικά το παρών το Σάββατο στο Ρύσιο, στη επανέναρξη των προπονήσεων, μετά το ρεπό της Παρασκευής.


Με αυτόν τον τρόπο, τελειώνει το θέμα που δημιουργήθηκε νωρίς το απόγευμα και το οποίο λίγο έλειψε να σημάνει την απαρχή ραγδαίων εξελίξεων στην τεχνική ηγεσία, κάτι που τελικώς δεν συνέβη.            



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.