Θέλει μια μεγάλη μετεγγραφή ο «Τίγρης»

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης φέρεται να έχει δώσει εντολή για την πραγματοποίηση μιας μεγάλης μετεγγραφής το εφετινό καλοκαίρι για την ΑΕΚ.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης φέρεται να έχει δώσει εντολή για την πραγματοποίηση μιας μεγάλης μετεγγραφής το εφετινό καλοκαίρι για την ΑΕΚ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης θέλει να αποκτηθεί ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος θα προκαλέσει αίσθηση και θα ικανοποιήσει τους φιλάθλους της ομάδας, δίνοντας παράλληλα και ώθηση στην πώληση των καρτών διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, στόχος της ΑΕΚ είναι τα χρήματα που θα μπουν στα ταμεία από την επικείμενη πώληση του Όγκνιεν Βράνιες είναι να διατεθούν είτε για την απόκτηση ενός επιθετικού, που θα κληθεί να κάνει τη διαφορά τη νέα σεζόν, είτε ενός πλάγιου μεσοεπιθετικού. Όσον αφορά στην αντικατάσταση του Βόσνιου αμυντικού, η Ένωση φέρεται να εξετάζει ήδη διάφορες περιπτώσεις παικτών για το κέντρο της άμυνας, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να βρίσκεται σε επικοινωνία με τον Νίκο Λυμπερόπουλο για το συγκεκριμένο θέμα. 

Τέλος, στο θέμα του Βράνιες, όλα δείχνουν πως εντός της εβδομάδας θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις. Η Άντερλεχτ σκοπεύει να ανεβάσει την προσφορά της, η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα τρία εκατομμύρια ευρώ. Η ΑΕΚ αξιώνει τέσσερα εκατομμύρια ευρώ για τον Βόσνιο αμυντικό και ο βελγικός Τύπος θεωρεί πως η «χρυσή τομή» θα βρεθεί κάπου στη μέση. Ο Βράνιες αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις τη Δευτέρα, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή του, σύμφωνα πάντα με τους Βέλγους. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.