Rocket League: Αποκαλύφθηκαν οι πρώτες λεπτομέρειες για το Rocket Pass

Φαίνεται γνωστό;H Psyonix μοιράστηκε τις πρώτες λεπτομέρειες σχετικά με το επερχόμενο σύστημα...

Φαίνεται γνωστό;

H Psyonix μοιράστηκε τις πρώτες λεπτομέρειες σχετικά με το επερχόμενο σύστημα ανταμοιβής Rocket Pass του Rocket League.

Παρόμοια με το Battle Pass της Fortnite, το Rocket Pass του Rocket League θα επιτρέψει στους παίκτες να κερδίσουν νέο περιεχόμενο μέσω ενός time-limited progression system. Καθώς κερδίζετε περισσότερα Rocket Pass XP, θα ξεκλειδώσετε περισσότερο περιεχόμενο. Ωστόσο, αυτό δεν αντικαθιστά το τρέχον σύστημα εξέλιξης με βάση το XP.

switch-rocketleague-e32017-scrn-014-1503967199381

Θα διατεθούν δύο εκδόσεις του Rocket Pass – Δωρεάν και Premium. Το Free Rocket Pass θα επιτρέψει σε όλους να ξεκλειδώσουν τις ανταμοιβές τους, συμπεριλαμβανομένων νέων customization items, banner παικτών, τίτλων εντός παιχνιδιών και decryptors. Από την άλλη πλευρά, η αναβάθμιση του Premium Rocket Pass είναι διαθέσιμη για δέκα κλειδιά ($ 9.99 USD) και η Psyonix στοχεύει να προσφέρει πολλά κάθε χρόνο.

Το Premium Pass έρχεται με περισσότερο περιεχόμενο, όπως τα car bodies, τα κλειδιά, τα premium player banners και οι premium τίτλοι. Θα μπορείτε επίσης να ξεκλειδώσετε τα XP boosts και XP βραβεία, τα οποία προωθούν την εξέλιξη της εμπειρίας σας. Αν δεν είστε βέβαιοι για την αναβάθμιση, θα μπορείτε να προβάλετε όλο το διαθέσιμο περιεχόμενο για τους κατόχους Premium Pass πριν από την αναβάθμιση. Τα Rocket Passes θα είναι διαθέσιμα στους παίκτες σε όλες τις πλατφόρμες, με όλα τα στοιχεία που κερδίζονται να είναι tradable (εκτός από τους τίτλους).

Πώς λειτουργεί λοιπόν το Rocket Pass; Κάθε φορά που κάνετε level up το Rocket Pass XP, θα κερδίσετε pass tiers. Όσο περισσότερα επίπεδα κερδίζετε, τόσο περισσότερο περιεχόμενο ξεκλειδώνετε. Αλλά, αν δεν μπορείτε να περιμένετε, θα υπάρχει η επιλογή να αγοράσετε επίπεδα χρησιμοποιώντας κλειδιά και δεν ξέρουμε ακόμα πόσο θα κοστίσει. Αφού κερδίσετε όλες τις βαθμίδες στο pass σας (αριθμός δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα), μπορείτε να ξεκινήσετε το ξεκλείδωμα των pro tiers εάν έχετε το Premium Pass. Αυτά θα σας απονέμουν ζωγραφισμένες ή / και πιστοποιημένες εκδόσεις των items του Premium Rocket Pass που έχετε ήδη ξεκλειδωμένα. Ωστόσο, δεν θα δείτε dublicates, εκτός αν ξεκλειδώσετε όλα τα certifications και paints για το pass.

Σε αντίθεση με τo Fortnite, δεν υπάρχουν προκλήσεις για να πάρετε XP, καθώς η Psyonix ανησυχεί ότι αυτό θα “διαταράξει την ανταγωνιστική ισορροπία του Rocket League”. Αντ’ αυτού θα υπάρξει ένα εβδομαδιαίο bonus που θα σας επιτρέψει να κάνετε level up ταχύτερα εάν κερδίζετε αρκετά παιχνίδια σε μια εβδομάδα.

Δεν υπάρχει επιβεβαιωμένη ημερομηνία για την κυκλοφορία του Rocket Pass. Η Psyonix δήλωσε ότι θα αποκαλύψει περισσότερα νέα σχετικά με το υπάρχον σύστημα εξέλιξης με βάση το XP-based progression system, αυτή την εβδομάδα.


H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι αρθρογράφος στο eSports Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.