Οι Αργεντινοί για τον… dobLeto και το μήνυμα του

Τα κατορθώματα του Σεμπάστιαν Λέτο έχουν φτάσει και στην πατρίδα του και η μεγάλη Αργεντίνικη αθλητική εφημερίδα "Ole", κάνει ιδιαίτερη μνεία στην εντυπωσιακή παρουσία του αστέρα των Πρασίνων στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης. "Otro dobLeto" (δηλαδή ακόμα δύο γκολ) αναφέρει ο τίτλος της Ole, κάνοντας λογοπαίγνιο με το όνομα του πρώτου σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος.

Τα κατορθώματα του Σεμπάστιαν Λέτο έχουν φτάσει και στην πατρίδα του και η μεγάλη Αργεντίνικη αθλητική εφημερίδα “Ole”, κάνει ιδιαίτερη μνεία στην εντυπωσιακή παρουσία του αστέρα των Πρασίνων στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης. “Otro dobLeto” (δηλαδή ακόμα δύο γκολ) αναφέρει ο τίτλος της Ole, κάνοντας λογοπαίγνιο με το όνομα του πρώτου σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Λέτο έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Twitter, αναφέροντας: «Φίλοι, όλα καλά; Σας ευχαριστώ όλους για την στήριξη σας. Σήμερα αναχωρώ για την Αργεντινή, για να περάσω τα Χριστούγεννα με την οικογένεια μου. Θα μιλήσουμε σύντομα», ενώ ανέβασε και μια φωτογραφία, λίγο πριν πετάξει με προορισμό το Μπουένος Άιρες μέσω Φρανκφούρτης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.