Χάλγκριμσον: “Να γίνει ανοικτό ματς” (video)

Ο Χάιμιρ Χάλγκριμσον τόνισε πως θα χρησιμοποιήσει αρκετούς νέους παίκτες, ενώ ελπίζει να γίνει ένα ανοικτό ματς σε αντιδιαστολή με τα συνηθισμένα "κλειστά" ματς της Ελλάδας.

Ο Χάιμιρ Χάλγκριμσον τόνισε πως θα χρησιμοποιήσει αρκετούς νέους παίκτες, ενώ ελπίζει να γίνει ένα ανοικτό ματς σε αντιδιαστολή με τα συνηθισμένα “κλειστά” ματς της Ελλάδας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Χάιμιρ Χάλγκριμσον στη συνέντευξη Τύπου:

“Πιστεύω θα γίνει ένα καλό παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες προετοιμάζονται για κάποια τουρνουά. Η Ελλάδα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, εμείς για τα τελικά του Ευρωπαικού. Προφανώς κι αυτό θα είναι ένα παιχνίδι στο οποίο οι προπονητές θα δοκιμάσουν καινούριους παίκτες για να δουν τί μπορούν να προσφέρουν. Ελπίζω να γίνει ένα ανοικτό παιχνίδι. Συνήθως τα ματς της Ελλάδας είναι κλειστά ματς, αλλά αύριο ελπίζω να γίνει ένα ανοικτό, διασκεδαστιικό παιχνίδι για τους θεατές.”

“Έχουμε δείξει στο παρελθόν ότι μπορούμε να κερδίσουμε καλές ομάδες. Αξίζουμε να είμαστε στα τελικά, όπως κάθε άλλη ομάδα που είναι εκεί. Κάναμε καλά προκριματικά. Θα επιδιώξουμε το λιγότερο να περάσουμε από τον όμιλο. Από εκεί πέρα πρόκειται για νοκ άουτ παιχνίδια όπου μπορεί να συμβεί οτιδήποτε. Οπότε αν προετοιμαστείς σωστά και είσαι έτοιμος για τα τελικά, νομίζω μπορούμε να καταφέρουμε κάτι καλό.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.