Λύτρωση στο 93′ με Κοντέωντα για τον Πιερικό!

Με γκολ που πέτυχε ο Κοντέων στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, o Πιερικός επιβλήθηκε 1-0 της Αναγέννησης Γιαννιτσών και την υποχρέωσε στην πρώτη της ήττα μετά από τέσσερις εκτός έδρας νίκες σε ισάριθμα ματς.

Με γκολ που πέτυχε ο Κοντέων στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, o Πιερικός επιβλήθηκε 1-0 της Αναγέννησης Γιαννιτσών και την υποχρέωσε στην πρώτη της ήττα μετά από τέσσερις εκτός έδρας νίκες σε ισάριθμα ματς.
Η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου στάθηκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ το συγκρότημα του Σπύρου Μπαξεβάνου περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο, στη μεγαλύτερη διάρκεια της συνάντησης, την οποία παρακολούθησαν περισσότεροι από χίλιοι φίλαθλοι.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Πιερικός διατήρησε την υπεροχή αλλά δεν κατόρθωαε να βρει διαδρόμους προς την εστία του τερματοφύλακα Βοσνιάδη. Από την άλλη πλευρά, οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν με καθαρά αμυντικούς προσανατολισμούς και είναι χαρακτηριστικό ότι δεν φάνηκε καθόλου επιθετικά.
Ωστόσο, στην επανάληψη η ομάδα της Πέλλας ανέβασε την απόδοσή της και έφτασε κοντά στο γκολ στο 65′ όταν το σουτ του Γιόνδη σταμάτησε στο δοκάρι.

Ο Πιερικός πίεσε στο τελευταίο τέταρτο αναζητώντας το γκολ της νίκης και το πέτυχε στην τελευταία -κυριολεκτικά- φάση της συνάντησης. Συγκεκριμένα, στο 93′ ο Πακάλτσης εκτέλεσε κόρνερ και ο Κοντέων με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα χαρίζοντας τη νίκη στους «μελανόλευκους».

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Σούλης Παπαδόπουλος): Καρακούτσης, Ιντζόγλου, Γιαζιτζόγλου, Δήμου, Κοντέων, Πουρτουλίδης, Τόσκας, Πέντα, Ελευθεριάδης (57′ Χουρίδης), Γκουγκουλιάς (72′ Σεχολάρι), Μπλαζέφσκι.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Βοσνιάδης, Γ. Παπαδόπουλος, Τέλλος, Σερέτης, Κυζιρίδης (87′ Αλμπάνης), Γιόνδης, Νταντίδης, Σπαθάρας (13′ Χατζόγλου), Μπαξεβάνος (68′ Τοσουνίδης), Θ. Παπαδόπουλος, Μπέκα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.