Μάντζιος: “Περισσότερο το κέρδισε ο Λέτο”

Ο προπονητής του Πανιωνίου, Απόστολος Μάντζιος, μίλησε μία ημέρα μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και έκανε την ανάλυσή του.

Ο προπονητής του Πανιωνίου, Απόστολος Μάντζιος, μίλησε στον Novasport FM μία ημέρα μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και έκανε την ανάλυσή του. Αρχικά, για το παιχνίδι είπε: «Παίξαμε κόντρα σε μία πολύ καλή και γρήγορη ομάδα. Δεν μπορούσαμε να πρεσάρουμε ψηλά, γιατί αυτός ο Παναθηναϊκός μπορεί να σε διαλύσει αν σε βρει ανοιχτό πίσω! Ωστόσο, η εικόνα του παιχνιδιού, χθες, ήταν άλλη, με έναν Παναθηναϊκό που έκανε, μόλις, δύο φάσεις. Το ματς πήγαινε όπως θέλαμε εμείς, αλλά δεχτήκαμε ένα γκολ σε τέτοιο χρονικό σημείο που έκρινε, τελικά και το αποτέλεσμα».


Ιδιαίτερα κλήθηκε να σχολιάσει τη φάση του πέναλτι, με το οποίο ισοφάρισαν οι πράσινοι: «Νομίζω ότι περισσότερο το κέρδισε ο Λέτο, παρά το έκανε ο Κβιρκβέλια».


Στη συνέχεια τόνισε: «Πρώτος στόχος είναι σωθεί οικονομικά η ομάδα! Βέβαια, η εικόνα της έχει αλλάξει στα τελευταία παιχνίδια. Έχουμε καλή παρουσία. Υπάρχουν προβλήματα. Δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν υπάρχουν. Δεν ξέρουμε αν θα φύγουν παίκτες. Το μόνο που ξέρω είναι για τον Κουμορτζί, που, ναι, είναι κοντά σε συμφωνία για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του (σ.σ. στην Ντιζόν). Πρέπει να ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με το υπάρχον υλικό».


Για την προσπάθεια που κάνει ο σύλλογος για την αξιοποίηση των παικτών από τις ακαδημίες του, είπε: «Ταλέντα υπάρχουν, αλλά το ζητούμενο είναι να έχουν διάρκεια. Δεν μπορούμε να τα βάλουμε άμεσα στα βαθιά».

Τέλος για την μάχη του τίτλου, είπε: «Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα πάνε μέχρι το τέλος. Ευχάριστη έκπληξη είναι η ΑΕΚ. Έχει κάνει καλή δουλειά ο Κωστένογλου. Αλλά ΟΣΦΠ και ΠΑΟ θα πάνε μέχρι τέλος. Δεν βλέπω να χάνουν εύκολα βαθμούς στα παιχνίδια που ακολουθούν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.