Ισοπαλία στα Πηγάδια

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 αναδείχτηκαν Skoda Ξάνθη και Λεβαδειακός στα Πηγάδια. OΙ φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τέρμα του Βασιλείου στο 74ο όμως οι Ακρίτες ισοφάρισαν εννιά λεπτά αργότερα με δράστη τον Μαρκόφσκι.

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 αναδείχτηκαν Skoda Ξάνθη και Λεβαδειακός στα Πηγάδια. OΙ φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τέρμα του Βασιλείου στο 74ο όμως οι Ακρίτες ισοφάρισαν εννιά λεπτά αργότερα με δράστη τον Μαρκόφσκι.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης παρέταξε την Ξάνθη με τον Βιβιάνι κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα τους Μπέρτο, Εντιμάρ, Κομεσίδη, Βάλλα. Στα χαφ ήταν οι Ντάνι, Βασιλακάκης και μπροστά τους οι Βλαχοδήμος, Μάνταλος, Πόι. Ο Μαρκόφσκι ήταν ο μόνος προωθημένος. Μάλιστα αυτό ήταν το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι στο οποίο οι Ακρίτες έπαιξαν με την ίδια ενδεκάδα.

Από την άλλη πλευρά, ο Γιώργος Παράσχος παρέταξε τους Κυριακίδη (τέρμα), Μουλόπουλο, Μελισσά, Τομάς, Λισγάρα (άμυνα). Ζησόπουλος, Κόρμπος, Κουτσόπουλος ήταν στην μεσαία γραμμή και στην επίθεση οι Κοιλιάρας, Βασιλείου, Φαβάλι.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι έδειξαν ξεκάθαρα την πρόθεσή τους να παγώσουν τον ρυθμό του αγώνα και να μην επιτρέψουν στους γηπεδούχους να τους απειλήσουν. Η Ξάνθη προερχόμενη από νικηφόρο σερί, αντιμετώπισε αρκετές δυσκολίες, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να δείξει ότι αυτή θα είναι το αφεντικό της αναμέτρησης.
Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό πως οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ήταν λιγοστές, με τους παίκτες του Ουζουνίδη απλά να διατηρούν την πρωτοβουλία των κινήσεων, να πετυχαίνουν γκολ, το οποίο όμως ακυρώθηκε, αλλά τελικά να μην καταφέρνουν τίποτα το ιδιαίτερο. Ετσι μοιραία έμεινε το 0-0 στο πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη τίποτα ουσιαστικά δεν άλλαξε με τις δύο ομάδες να δίνουν περισσότερο βάρος πλέον στο πως θα διαφυλάξουν ανέπαφη την εστία τους και λιγότερο να προσπαθούν για να πετύχουν το γκολ που θα τους έδινε το προβάδισμα στο σκορ, αλλά και θα τους έφερνε πιο κοντά στην επιτυχία.

Μάλιστα μέχρι το 70′ ο ρυθμός του αγώνα παρέμενε ο ίδιος, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν και πάλι φάσεις άξιες προς σημείωση και τους δύο τερματοφύλακες να έχουν ιδιαίτερα εύκολο έργο, απέναντι από τους αντίπαλους επιθετικούς.

Ότι δεν είχε γίνει μέχρι εκείνη τη στιγμή στον αγώνα έγινε στα τελευταία 20 λεπτά. Ο Λεβαδειακός κατάφερε και πήρε το προβάδισμα στο 74ο λεπτό με τον Βασιλείου και απείλησε την Ξάνθη με εντός έδρας ήττα, όμως τελικά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να σώσουν το βαθμό της ισοπαλίας αφού ισοφάρισαν με τον Μαρκόβσκι στο 83ο λεπτό.
Πάντως αν κάποιος θεωρεί  ότι κέρδισε περισσότερα από το παιχνίδι αυτός είναι ο Λεβαδειακός καθώς πήρε βαθμό σε μία πολύ δύσκολη έδρα και δείχνει ότι θα είναι μια από τις ομάδες που λογικά δεν θα κινδυνέψουν με υποβιβασμό. Να σημειωθεί πως η Ξάνθη πέτυχε την 5η συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα.

Η εξέλιξη του αγώνα:

Διοργάνωση: Super League
Αγωνιστική: 13η
Αγώνας: Ξάνθη-Λεβαδειακός
Γήπεδο: Πηγαδιών
Διαιτητής: Κουκουλάκης (Ηρακλείου)
Βοηθοί: Σαραϊδάρης (Μακεδονίας), Σωτηρόπουλος (Αχαΐας)

Οι συνθέσεις:

Ξάνθη (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βιβιάνι, Κομεσίδης, Μπέρτος, Βάλλας, Εντιμάρ, Βλαχοδήμος, Βασιλακάκης, Μαρκόβσκι, Πόι, Ντάνι, Μάνταλος.

Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Τομάς, Λισγάρας, Μελισσάς, Ζησόπουλος, Κόρμπος, Φαβάλι, Κουτσόπουλος, Κοιλιάρας, Βασιλείου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.