Δουλειά στη φυσική κατάσταση (video)

Μετά την ομαλή προσαρμογή των ποδοσφαιριστών χτες στους υψηλούς προπονητικούς ρυθμούς της προετοιμασίας, σήμερα ήταν η κατάλληλη στιγμή να ... ζορίσουν τα πράγματα σ’ επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Μετά την ομαλή προσαρμογή των ποδοσφαιριστών χτες στους υψηλούς προπονητικούς ρυθμούς της προετοιμασίας, σήμερα ήταν η κατάλληλη στιγμή να … ζορίσουν τα πράγματα σ’ επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Το τεχνικό επιτελείο, δημιούργησε μια σειρά μικρών σταθμών με διαφορετικές ασκήσεις. Στον πρώτο ο κάθε ποδοσφαιριστής δενόταν με έναν ελαστικό ιμάντα και μαζί με έναν συμπαίκτη του έκαναν ταυτόχρονα κινήσεις απομάκρυνσεις με εναλλαγές της στάσης του σώματός τους μέχρι να ακουμπήσουν έναν κώνο.

Λίγο πιο δίπλα, ο κάθε ένας δενόταν με έναν σταθερό ιμάντα που τον κρατούσε στο ύψος των ποδιών, για να μπορεί γέρνωντας προς τα πίσω και κρατώντας ένα πεντάκιλο βάρος να κάνει «καθίσματα», δώδεκα επαναλήψεις τον αριθμό κι αμέσως μετά σπριντ ανάμεσα σε χαμηλά, παράλληλα εμπόδια, τρεις φορές.

Η συνέχεια δινόταν πιο πέρα, με τον ποδοσφαιριστή να σηκώνει μπάρα με βάρη και μόλις ολοκλήρωνε ακολουθούσε σπριντ με πιο ψηλά εμπόδια. Δίπλα ακριβώς είχε δυο ελαστικά ημισφαίρια στο έδαφος πάνω στα οποία οι ποδοσφαιριστές έκαναν κάμψεις και στο τέλος ένα ψηλό ξύλινο κιβώτιο με ανεβάσματα, εναλλάξ και τα δυο πόδια, πρώτα το ένα και μετά το άλλο και μόλις κατέβαιναν είχαν ελεύθερο σπριντ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.