Σενάρια …φαντασίας από Γαλλία

Η "L' Equipe" γράφει ότι μάνατζερ, λειτουργώντας για λογαριασμό της ΑΕΚ, πλησίασαν τον προπονητή, Φαρούκ Χατζιμπέγκιτς. Δεν υπάρχει κανένα θέμα, αφού άπαντες είναι ικανοποιημένοι από τη δουλειά του Νίκου Κωστένογλου.

Η “L’ Equipe” γράφει ότι μάνατζερ, λειτουργώντας για λογαριασμό της ΑΕΚ, πλησίασαν τον προπονητή, Φαρούκ Χατζιμπέγκιτς. Δεν υπάρχει κανένα θέμα, αφού άπαντες είναι ικανοποιημένοι από τη δουλειά του Νίκου Κωστένογλου.

Θέμα από το …πουθενά πάνε να δημιουργήσουν οι Γάλλοι σχετικά με την τεχνική ηγεσία της Ένωσης. Συγκεκριμένα πριν από λίγη ώρα στην έγκυρη κατά τ’ άλλα εφημερίδα “L’ equipe” σημειώνεται ότι μάνατζερ, οι οποίοι όπως ενημέρωναν λειτουργούσαν για λογαριασμό της ΑΕΚ, πλησίασαν τον Βόσνιο πρώην προπονητή της Αρλ, Φαρούκ Χατζιμπέγκιτς, ενημερώνοντας τον για ενδιαφέρον του δικεφάλου. Εννοείται ότι το συγκεκριμένο σενάριο δεν έχει καμία βάση, τη στιγμή που ο Νίκος Κωστένογλου χαίρει της απόλυτης εκτίμησης τόσο της διοίκησης όσο και των φιλάθλων της ομάδας. Από τη στιγμή άλλωστε που ο Έλληνας τεχνικός ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, η ομάδα δείχνει ένα εντελώς (προς το καλύτερο) αγωνιστικό πρόσωπο και άπαντες στα αποδυτήρια είναι ικανοποιημένοι απ’ τη δουλειά του.
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.