Στο ΝΒΑ η καρδιά του Πάργκο

Μπορεί ο Τζέρεμι Πάργκο να δεσμευόταν με συμβόλαιο με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ωστόσο το καλοκαίρι αποφάσισε πως η καρδιά του ανήκει στο ΝΒΑ.

Μπορεί ο Τζέρεμι Πάργκο να δεσμευόταν με συμβόλαιο με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ωστόσο το καλοκαίρι αποφάσισε πως η καρδιά του ανήκει στο ΝΒΑ.
 
Έτσι λοιπόν ο Αμερικανός παρότι το Μάιο είχε επεκτείνει το συμβόλαιο του για ακόμη δύο χρόνια με την «ομάδα του λαού» αποφάσισε να αποχωρήσει και να αναζητήσει την τύχη του στο μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

«Είχα μεγάλο συμβόλαιο με τη Μακάμπι, αλλά όταν η καρδιά σου χτυπά αλλού και θες να κάνεις άλλα πράγματα τότε πρέπει το κυνηγήσεις. Αυτό ακριβώς έκανα κι αυτό σκοπεύω να κάνω. Είμαι αισιόδοξος πως τα πράγματα στο ΝΒΑ θα κυλήσουν κατ’ ευχήν» δήλωσε χαρακτηριστικά ο 23χρονος πόιντ γκαρντ.

Η Μακάμπι αντιδρώντας στην απόφαση του Πάργκο αποφάσισε να κινηθεί νομικά προκειμένου να κερδίσει κάποια αποζημίωση για την απρόσμενη φυγή του. 

Πρόσφατα η FIBA ανακοίνωσε πως ο Τζέρεμι Πάργκο θα πρέπει να καταβάλλει  το χρηματικό ποσό των 270.000 δολαρίων στη Μακάμπι για την απόφαση του να αποχωρήσει από το σύλλογο ενώ δεσμευόταν με συμβόλαιο, με τον ίδιο ωστόσο να μην έχει πρόβλημα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.