Ρίβερς: «Σε πορεία κορυφής ο Γιάννης»

Ο Ντοκ Ρίβερς υπογράμμισε πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι σε πορεία, ώστε να γίνει σπουδαίος στο ΝΒΑ και ένας από τους κορυφαίους παίκτες, που αγωνίζονται στο αμερικανικό πρωτάθλημα.
Θωμάς Ναλμπάντης
20/03/2017 • 17:14
Ο Ντοκ Ρίβερς
  • shares
Ο Ντοκ Ρίβερς υπογράμμισε πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι σε πορεία, ώστε να γίνει σπουδαίος στο ΝΒΑ και ένας από τους κορυφαίους παίκτες, που αγωνίζονται στο αμερικανικό πρωτάθλημα. Ο τεχνικός των Λος Άντζελες Κλίπερς τόνισε πως ο Έλληνας παίκτης είναι διαφορετικός από τον Λεμπρόν Τζέιμς και πως δεν πρέπει να συγκρίνονται οι δυο παίκτες.

Χαρακτηριστικά, ο Ρίβερς δήλωσε αρχικά: «Πιστεύω πως οι δύο παίκτες είναι εντελώς διαφορετικοί. Ο Λεμπρόν είναι ήδη σπουδαίος και ο Γιάννης βρίσκεται στην πορεία για να γίνει σπουδαίος. Δεν νομίζω πως χρειάζεται να συγκρίνουμε τους παίκτες. Ο Γιάννης είναι πολύ μακρύς και ο Λεμπρόν είναι ιδιαίτερα σωματώδης. Είναι διαφορετικοί».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Ο Λεμπρόν είναι περισσότερο πόιντ γκαρντ ή όπως θέλετε να το πείτε. Δεν μπόρεσα ποτέ να περιγράψω ακριβώς τη θέση που παίζει. Είναι περισσότερο πόιντ γκαρντ, ενώ ο Γιάννης είναι περισσότερο επιθετικός παίκτης, επομένως είναι διαφορετικοί. Πάντως είναι και οι δύο… τέρατα. Πιστεύω πως αυτό είναι το κοινό τους σημείο. Το σώμα τους δεν το βρίσκεις σε άνθρωπο συχνά. Στον πλανήτη Γη τουλάχιστον, είναι ευλογία».

11/12/2017 • 07:51

Το πείσμα της Τορίνο, πρόκληση για τις φιλοδοξίες της Λάτσιο

Έχουν περάσει 24 χρόνια από τότε που η Τορίνο κέρδισε για τελευταία φορά, σε επίσημο παιχνίδι, ως φιλοξενούμενη της Λάτσιο. Ακόμα και τα τελευταία δύο όπου η ομάδα του Πιεμόντε έδειχνε ανταγωνιστική και φιλόδοξη, έφυγε με άδεια χέρια από το "Ολίμπικο".

07/12/2017 • 16:25