Αποχωρούν εκτός εάν…

Ο Σταύρος Αδαμίδης και οι συνεργάτες του έχουν αποφασίσει να εμμείνουν στις παραιτήσεις τους, εκτός κι αν αλλάξουν τα δεδομένα. Ειδοποίησε ότι έρχεται την Τετάρτη ο Νοτιάς.

Λίγες ώρες μετά την επίσημη διάψευση της “Sabanci Holding” την οποία πληροφορηθήκατε πρώτοι μέσω του novasports.gr, η ΠΑΕ ΑΕΚ πήρε (εν μέρει) θέση για όλα όσα λέγονται και γράφονται τα τελευταία 24ωρα, χωρίς όμως ουσιαστικά να ρίχνει …φως στο “τούνελ” της υπόθεσης. Αυτό που αποδεικνύεται μέσω της συγκεκριμένης ανακοίνωσης είναι ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει καμία πρόταση από οποιαδήποτε ελληνική ή ξένη εταιρία για το πλειοψηφικό ή ακόμα και μειοψηφικό πακέτο μετοχών της ΠΑΕ. Το γεγονός αυτό είναι σαφές ότι έχει προβληματίσει ιδιαίτερα τον Σταύρο Αδαμίδη, ο οποίος, φυσικά μαζί τους συνεργάτες του, έχουν ανακοινώσει ότι αποχωρούν και ότι οι παραιτήσεις τους θα έχουν ισχύ από την ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης.

Δηλαδή από την προσεχή Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου και δε σκοπεύουν να κάνουν πίσω, αφού βλέπουν ότι δεν υπάρχει επόμενη μέρα με βάση τις υπάρχουσες συνθήκες. Όσο δηλαδή οι μέτοχοι δεν πληρώνουν και όσο δεν υπάρχει κανένα επίσημο ενδιαφέρον από υποψήφιο επενδυτή, την ίδια ώρα που τα χρέη και οι υποχρεώσεις αυξάνονται, δίχως οι ίδιοι να έχουν την οικονομική δυνατότητα να βοηθήσουν την ομάδα. Δύο περιπτώσεις υπάρχουν για να μην παραιτηθούν και να συνεχίσουν να ασκούν διοίκηση. Η μία είναι, μέχρι την Παρασκευή να φτάσει επίσημη πρόταση από κάποια εταιρία, η οποία θα δίνει λύση στα οικονομικά τουλάχιστον μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν. Ένα ενδεχόμενο που αυτή τη στιγμή φαντάζει από πολύ δύσκολο έως απίθανο.

Η δεύτερη περίπτωση είναι να πληρώσει ο Νίκος Νοτιάς (μόνος του ή μαζί με πρώην μετόχους ή μαζί με τον οποιονδήποτε) τα χρήματα που απαιτούνται για να …βγει η σεζόν και φυσικά να τους ζητήσει να παραμείνουν στις θέσεις τους. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ειδοποίησε τον Σταύρο Αδαμίδη ότι θα έρθει στην Αθήνα την Τετάρτη (30/11) και πριν τη Γενική συνέλευση της Παρασκευής αναμένεται να έχει μια συνάντηση μαζί του για να συζητήσουν τα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα, καθώς και τα δεδομένα που υπάρχουν για την επόμενη μέρα.

Το σίγουρο είναι ότι μέχρι στιγμής οι διοικούντες την “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ δεν έχουν καμία ενημέρωση από τον κ. Νοτιά ότι έρχεται με συγκεκριμένη “λύση” για την ομάδα. Μένει να δούμε αν θα επαληθευθούν ή αν ο μεγαλομέτοχος της ομάδας επιφυλάσσει κάποια ευχάριστη έκπληξη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.