Αναβάλλεται η εισροή χρημάτων

Δεν θα γίνει αύριο αύξηση στο Μετοχικό Κεφάλαιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός καθώς ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί το σκέλος της ανάμειξης του Παϊρότζ Πιεγκμποσάντ στα κοινά της εταιρίας

Δεν θα γίνει αύριο αύξηση στο Μετοχικό Κεφάλαιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός καθώς ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί το σκέλος της ανάμειξης του Παϊρότζ Πιεγκμποσάντ στα κοινά της εταιρίας.

Η προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση θα ξεκινήσει κανονικά όμως εκεί θα ανακοινωθεί η αναβολή της προκήρυξης για την αύξηση του Μ.Κ. αφού επί της ουσίας οι συζητήσεις συνεχίζονται και ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας έχει ως γνωστόν ζητήσει νέα αναβολή προκειμένου να θέσει τους όρους της εμπλοκής του με τα κοινά του συλλόγου.

Μετά από όλα αυτά θεωρείται βέβαιο πως δεν θα στελεχωθεί, όπως είχε προγραμματιστεί σε συνδυασμό με την αύξηση του Μ.Κ., το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ.

Η νέα καθυστέρηση στην εισροή χρημάτων στα ταμεία της ΠΑΕ ενδέχεται να προκαλέσει προβληματισμό και στον φίλαθλο κόσμο, αλλά και στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας που με το Νίκο Νταμπίζα προσπαθεί να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό ρόστερ ενόψει της νέας περιόδου.    


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.