Ανοίγει η αυλαία της αγωνιστικής

Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει το πρόγραμμα της ενδέκατης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Σε ζωντανή ηχητική μετάδοση μέσω της υπηρεσίας live streaming, o αγώνας Παναιτωλικός - ΑΕΚ. Παρακολουθήστε ζωντανά τις συνεντεύξεις Τύπου των αγώνων ΠΑΟΚ - Κέρκυρα και Παναιτωλικός - ΑΕΚ.

Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει το πρόγραμμα της ενδέκατης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Σε ζωντανή ηχητική μετάδοση μέσω της υπηρεσίας live streaming, o αγώνας Παναιτωλικός – ΑΕΚ. Παρακολουθήστε ζωντανά τις συνεντεύξεις Τύπου των αγώνων ΠΑΟΚ – Κέρκυρα και Παναιτωλικός – ΑΕΚ.

Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ θέλει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και να ανέβει περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα. Ο «Δικέφαλος» του Βορρά υποδέχεται την Κέρκυρα και θέλει τη δεύτερη σερί νίκη στο πρωτάθλημα, μετά το 3-0 επί του Παναιτωλικού, στην προηγούμενη αγωνιστική. Οι «Φαίακες» θα προσπαθήσουν για το θετικό αποτέλεσμα, ταξιδεύοντας στη Θεσσαλονίκη με την ψυχολογία στα ύψη, μετά το 2-1 επί του Εργοτέλη.

Στην Κρήτη, ο Εργοτέλης υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα και θέλει να επιστρέψει στις νίκες. Η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου είχε γνωρίσει την ήττα 2-1 στην Κέρκυρα από την τοπική ομάδα και θέλει μόνο τη νίκη στην συγκριμένη αναμέτρηση. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα των Ιωαννίνων, προέρχεται από την εντός έδρας ήττα 2-0 απέναντι στην Ξάνθη και ψάχνει το θετικό αποτέλεσμα.

Τέλος, στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ. Οι γηπεδούχοι είχαν γνωρίσει την ήττα 3-0 στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ, ενώ η Ένωση προέρχεται από τις νίκες επί του Αστέρα Τρίπολης και του Λεβαδειακού. Η ΑΕΚ θέλει να συνεχίσει με νίκη τις υποχρεώσεις της, προκειμένου να παραμείνει κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής:

26/11
ΠΑΟΚ – Κέρκυρα (17:15-Novasport 2)
Εργοτέλης – ΠΑΣ Γιάννινα (17:15-Novasports 3)
Παναιτωλικός – ΑΕΚ (19:30-Novasports HD)

27/11
Λεβαδειακός – Δοξα Δράμας (15:00-Novasports 2)
Παναθηναϊκός – ΟΦΗ (17:15-Novasports 2)
Πανιώνιος – Άρης (17:15-Novasports 3)
Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός (19:30-Novasports 2)
SKODA Ξάνθη – Ατρόμητος (19:30)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.