“Στόχος οι Ολυμπιακοί αγώνες και το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα”

Για το στόχο των εθνικών ομάδων συγχρονισμένης κολύμβησης γυναικών και νεανίδων την φετινή χρονιά μιλησε η Δέσποινα Σολωμού.

Στο κλειστό κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας Βόλου “Βασίλης Πολύμερος” πραγματοποιήθηκε το πρώτο φετινό καμπ προετοιμασίας των εθνικών ομάδων συγχρονισμένης κολύμβησης γυναικών και νεανίδων. Οι προπονήσεις διήρκεσαν δύο εβδομάδες και αποτέλεσαν την πρώτη πράξη στην προετοιμασία για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Αμβέρσας και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Η πρωταθλήτρια του σόλο, Δέσποινα Σολωμού, δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένη από τις συνθήκες στο Βόλο και στη συνέχεια τόνισε: «Το κακό ήταν πως δεν ήμασταν αρκετές κοπέλες. Δυστυχώς κάποιες αποχώρησαν και στο καμπ το “παρών” έδωσαν 17 αθλήτριες. Η ομάδα είναι καινούργια και υπάρχουν αρκετές νεαρές αθλήτριες. Ορεξη για δουλειά υπάρχει, αλλά ο χρόνος είναι λίγος, οι διοργανώσεις πολλές και σημαντικές και πρέπει να τρέξουμε. Στο ντουέτο ετοιμάσαμε δύο νέες χορογραφίες, που θα δουλευτούν το προσεχές διάστημα. Πιστεύω ότι θα πάμε καλά, αλλά χρειάζεται δουλειά. Μεγάλοι στόχοι της χρονιάς είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Λονδίνου και το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Αμβέρσας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.