Ζησόπουλος: “Να βρούμε τα πατήματά μας”

Ο Γιώργος Ζησόπουλος υποστήριξε ότι ο Λεβαδειακός με λίγη τύχη θα καταφέρει να μείνει στην Σούπερ Λιγκ.

Ο Γιώργος Ζησόπουλος υποστήριξε ότι ο Λεβαδειακός με λίγη τύχη θα καταφέρει να μείνει στην Σούπερ Λιγκ. Μιλώντας στον «Sentra FM» με αφορμή το 1-1 που πήρε η ομάδα του στο Περιστέρι, ο Έλληνας αμυντικός, είπε:

Για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο:
«Εκεί που έφτασε το παιχνίδι θα μπορούσαμε πάρουμε και τη νίκη. Ήταν το πρώτο παιχνίδι για μάς. Δεν ξέραμε πως θα παρουσιαστούμε. Δείξαμε καλό πρόσωπο και θα είναι δύσκολη η συνέχεια. Ξεχνάμε το παιχνίδι γιατί έχουμε ένα δύσκολο ματς την Τετάρτη (23/11) με την ΑΕΚ και την Κυριακή έχουμε την αναμέτρηση με τη Δόξα Δράμας».

Για το αν τους υποτίμησε ο Ατρόμητος: «Δεν νομίζω. Προσπάθησαν τα παιδιά. Μπορεί να τους επηρέασε η διακοπή. Δεν ήταν εύκολο το παιχνίδι. Δεν νομίζω ότι ο κ. Δώνης τους άφησε να μας υποτιμήσουν. Ίσως δεν τους βγήκε το παιχνίδι, ίσως επηρεάστηκαν από τη διακοπή, ίσως ήμασταν και εμείς καλοί».

Για το βαρύ πρόγραμμα:
«Και ψυχολογικά και αγωνιστικά θα είναι πολύ δύσκολη χρονιά. Με λίγη προσπάθεια θα μπορέσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο. Πρώτος στόχος είναι να μείνουμε στην κατηγορία».

Για τον τρόπο παιχνιδιού που θέλει να παρουσιάσει ο Λεβαδειακός:
«Χθες δείξαμε ότι πήγαμε σε μία έδρα, όπου ο αντίπαλος είναι δυνατή ομάδα και δεν έχουν περάσει πολλές ομάδες και εκτός από τα τελευταία λεπτά του αγώνα, προσπαθήσαμε πολύ και πιέσαμε ψηλά. Θέλαμε να βρούμε τα πατήματά μας. Φέτος θα είναι μια χρονιά που θα προσπαθήσουμε να προσφέρουμε λίγο παραπάνω».

Για το «αιώνιο» ντέρμπι του Σαββάτου:
«Ήταν ένα καλό ντέρμπι. Και οι δύο έπαιξαν ανοικτά. Ο Ολυμπιακός στηρίχθηκε σε ατομικές ενέργειες μερικών παικτών του. Ο Παναθηναϊκός είναι πιο ομάδα από τον Ολυμπιακό. Παίζει γρήγορο ποδόσφαιρο. Ο Ολυμπιακός περιμένει κάποιους παίκτες και η απουσία του Ιμπαγάσα ήταν καταλυτική».

Για τη «μάχη» του πρωταθλήματος:
«Βλέπουμε τον Παναθηναϊκό σε παιχνίδια με μικρομεσαίες ομάδες που έχανε βαθμό, μπορεί να τα πάρει και έχει δείξει, λόγω του έχει ένα παιχνίδι την εβδομάδα, να κάνει ένα βήμα παραπάνω. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός, αν την Τετάρτη δεν κάνει κάτι στην Ευρώπη  θα στρέψει την προσοχή του στο πρωτάθλημα και κάνει αυτό που πρέπει».

Για το αν υπάρχει άγχος στην ομάδα:
«Εμείς είμαστε πίσω, αλλά αν πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε, σε λιγότερα παιχνίδια θα έχουμε περισσότερους βαθμούς από άλλες ομάδες. Οι υπόλοιποι θα έχουν το άγχος. Ξέρουμε όλους τους αντιπάλους και περιμένουμε να κάνουμε κάτι καλό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.