Κάλπασε στη Βέροια η ΑΕΛ!

Αυτή τη φορά η ΑΕΛ ήταν ασταμάτητη! Μετά την... γκέλα της πρεμιέρας κόντρα στον Βύζαντα Μεγάρων, η θεσσαλική ομάδα πέρασε με το εντυπωσιακό 3-0 από την έδρα της Βέροιας πετυχαίνοντας την πρώτη της νίκη στο Πρωτάθλημα μπροστά σε περίπου 600 οπαδούς της που την ακολούθησαν στη μακεδονική πόλη.

Αυτή τη φορά η ΑΕΛ ήταν ασταμάτητη! Μετά την… γκέλα της πρεμιέρας κόντρα στον Βύζαντα Μεγάρων, η θεσσαλική ομάδα πέρασε με το εντυπωσιακό 3-0 από την έδρα της Βέροιας πετυχαίνοντας την πρώτη της νίκη στο Πρωτάθλημα μπροστά σε περίπου 600 οπαδούς της που την ακολούθησαν στη μακεδονική πόλη. Παράλληλα, υποχρέωσε την (προερχόμενη από τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς) «βασίλισσα του βορρά», στην πρώτη της ήττα και την. γκρέμισε από την κορυφή.

Η ενθουσιώδης Βέροια άρχισε με περισσότερη όρεξη το παιχνίδι ωστόσο δεν απείλησε την ΑΕΛ. Αντίθετα, η Λάρισα δεν άργησε να ισορροπήσει το ματς και χάρη στην εντυπωσιακή αποτελεσματικότητά της, το έφερε στα μέτρα της πριν φτάσει το ημίωρο.

Οι «βυσσινί» που έχασαν ένα σωρό ευκαιρίες απέναντι στον Βύζαντα, αυτή τη φορά πέτυχαν δύο τέρματα σε ισάριθμες φάσεις! Συγκεκριμένα, κατάφεραν να σκοράρουν στην πρώτη καλή ευκαιρία που δημιούργησαν, στο 23′. Ο Τσιμπάμπα έπιασε την κεφαλιά έπειτα από φάουλ του Μπόα Μόρτε και ο Κολοβέτσιος με κοντινή προβολή νίκησε τον τερματοφύλακα Κοταρίδη.

Η ΑΕΛ. χτύπησε και δεύτερη φορά μετά από έξι λεπτά με συρτό σουτ του Τσιμπάμπα, ο οποίος από το ύψος του πέναλτι έστειλε αρχικά την μπάλα στο δοκάρι και εν συνεχεία στα δίχτυα.

Οι Θεσσαλοί έχοντας και ψυχολογικό προβάδισμα, έλεγξαν το ματς και κράτησαν εύκολα το αποτέλεσμα ως το τέλος του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη, η είσοδος του Τάντιτς έκανε πιο επιθετική τη Βέροια, που όμως ήταν και πάλι ακίνδυνη. Η μοναδική καλή φάση των γηπεδούχων σημειώθηκε στο 62′ από «στημένη» φάση όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Ολαϊτάν έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Σιατραβάνης έδιωξε την μπάλα πάνω στη γραμμή.

Από την πλευρά τους, οι της Λάρισας μπορεί να οπισθοχώρησαν αλλά έβγαιναν στην αντεπίθεση αναζητώντας ένα ακόμη γκολ. Και το πέτυχαν στο 70′. Ο Παπαγεωργίου επιχείρησε σέντρα και ο Σεσίνια με μονοκόμματο αριστερό σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3.

Το γκολ αυτό. άδειασε τις εξέδρες αφού πολλοί οπαδοί της Βέροιας αποχώρησαν από το γήπεδο απογοητευμένοι, ενώ στον αγωνιστικό χώρο η Λάρισα κράτησε εύκολα ως το τέλος την ευρεία νίκη της.

ΒΕΡΟΙΑ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Κοταρίδης, Σαμαράς. Μπάρμπας, Καλτσάς (46′ Τάντιτς), Φαρινόλα, Ολαϊτάν, Καντί, Καλογέρης, Βεργώνης, Γεωργιάδης (46′ Αμαραντίδης), Λαγκλέ (62′ Γελαδάρης).
ΑΕΛ (Κρις Κόουλμαν): Μιχαηλίδης, Παπαγεωργίου, Καλί, Ταλ, Κολοβέτσιος, Νεμπεγλέρας (51′ Χασομέρης), Μπόα Μόρτε (87′ Βούζας), Χατζής, Σιατραβάνης, Σεσίνια, Τσιμπάμπα (84′ Σαϊτιώτης).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.