Όνειρο του Νοά οι Νιού Γιόρκ Νικς

Ο πατέρας του Γιοακίμ Νοά υπογράμμισε πως ήταν όνειρο του γιού του να αγωνιστεί με τα φανέλα των Νιού Γιόρκ Νικς, τους οποίος παρακολουθούσε μικρός.
Θωμάς Ναλμπάντης
06/09/2016 • 10:41
O Γιοακίμ Νοά
  • shares
Ο πατέρας του Γιοακίμ Νοά υπογράμμισε πως ήταν όνειρο του γιού του να αγωνιστεί με τα φανέλα των Νιού Γιόρκ Νικς, τους οποίος παρακολουθούσε μικρός. Ο Γιανίκ Νοά τόνισε πως ο γιος του ανυπομονεί να ξεκινήσει η νέα αγωνιστική σεζόν στο ΝΒΑ. 

Ο πατέρας του Νοά τόνισε χαρακτηριστικά: «Σημαίνει τα πάντα γι' αυτόν. Συνηθίζαμε να πηγαίνουμε στο Γκάρντεν όταν ήταν παιδί, βλέποντας παιχνίδια και κυρίως τον Πάτρικ Γιούινγκ να παίζει. Το να γνωρίζουμε ότι θα παίξει στο Γκάρντεν μας κάνει να νιώθουμε ευλογημένοι. Προετοιμάζεται σκληρά κι ανυπομονεί».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Αν βρουν τη χημεία τους θα είναι μια εξαιρετική ομάδα. Ο Γιοακίμ είναι πολύ χαρούμενος που έχει το φίλο του εδώ τον Ρόουζ. Νιώθει προνομιούχος να παίξει για τον Φιλ Τζάκσον, έχει διαβάσει όλα τα βιβλία του Φιλ, που του έδινα! Θα δώσει τα πάντα για την ομάδα».
Γράψτε το σχόλιο σας...
20/09/2019 • 10:51

Τακτική με έμφαση τις επιθέσεις σε Κάλιαρι, Κόρτραϊκ. Προβάδισμα για Ναντ και Σάλκε

H Τζουργκάρντεν δεν θέλει να χάσει τη μεγάλη ευκαιρία στο Σούντσβαλ. Ματς με ευκαιρίες στο γκολ για όλους περιμένουμε στη Σαρδηνία, την Ολλανδία και το Βέλγιο. Στις λεπτομέρειες διακρίνεται το πλεονέκτημα της Ναντ στο Στρασβούργο