Τζέιμς: «Θέλει να μας διχάσει ο Τραμπ»

Επίθεση κατά του Ντόναλντ Τραμπ εξαπέλυσε για μια ακόμα φορά ο Λεμπρόν Τζέιμς, τονίζοντας πως ο Αμερικανός πρόεδρος προσπαθεί να διχάσει τους πολίτες της χώρας.

Επίθεση κατά του Ντόναλντ Τραμπ εξαπέλυσε για μια ακόμα φορά ο Λεμπρόν Τζέιμς, τονίζοντας πως ο Αμερικανός πρόεδρος προσπαθεί να διχάσει τους πολίτες της χώρας. Μάλιστα, ο αστέρας των Λος Άντζελες Λέικερς υποστήριξε πως ο Τραμπ θέλει να χρησιμοποιήσει τον αθλητισμό για να πετύχει τον σκοπό του.

Χαρακτηριστικά, ο Τζέιμς δήλωσε: «Αυτό που έχω παρατηρήσει τους τελευταίους μήνες είναι πως προσπαθεί να χρησιμοποιήσει τον αθλητισμό ώστε να μας χωρίσει. Αυτό είναι κάτι το οποίο είναι μακριά από εμένα. Δεν μπορώ να κάτσω πίσω και να μην πω τίποτα. Ο αθλητισμός είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μας και δίνει πολλά στους ανθρώπους. Μέσω του μπάσκετ, βρέθηκα για πρώτη φορά στον ίδιο χώρο με έναν λευκό και βρήκα την ευκαιρία να γνωρίσω αυτόν τον άνθρωπο. Γνώρισε και αυτός εμένα, γίναμε πολύ καλοί φίλοι και κατάλαβα πως ο αθλητισμός φέρνει κοντά τους ανθρώπους, δεν μπορεί να τους χωρίσει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.