Κρυμμένο μήνυμα στο Gameplay Demo του Cyberpunk 2077

"Συγγνώμη που σας αφήσαμε να περιμένετε!"Η CD Projekt Red έκρυψε ένα μήνυμα στο τελευταίο frame...

“Συγγνώμη που σας αφήσαμε να περιμένετε!”

Η CD Projekt Red έκρυψε ένα μήνυμα στο τελευταίο frame του χθεσινού demo του Cyberpunk 2077 για όλους τους fans.

Έχοντας ανακαλυφθεί και παρουσιαστεί στο Reddit, το γράμμα από την CD Projekt ξεκινά με απολογία στους fans για την αναμονή, και με μια εξήγηση για τον λόγο που παρουσίασαν το gameplay demo στον κόσμο τώρα.

Συγγνώμη που σας αφήσαμε να περιμένετε τόσο πολύ καιρό!

Σας άρεσε αυτό που είδατε; Επειδή για εμάς, το γεγονός ότι σας παρουσιάζουμε επιτέλους το Cyberpunk 2077 είναι τεράστιο. Παρακαλούμε να μπείτε σε, facebook, Discord, και να μας πείτε τι σκέφτεστε. Είναι ο κόσμος του παιχνιδιού που φανταστήκατε; Βλέπετε τι εννοούσαμε με τη λέξη “εμβάπτιση” όταν μιλήσαμε για το CP2077 που είναι ένα FPP RPG; Πώς σας κάνει να νιώθετε το όραμά μας για το cyberpunk στο φως της μέρας; Θέλουμε πραγματικά να μάθουμε.

Εκτός από αυτό, νομίζουμε ότι σας χρωστάμε μερικά λόγια για το γιατί σας παρουσιάζουμε αυτό το gameplay demo τώρα, αρκετό καιρό αφού οι επαγγελματίες της βιομηχανίας και τα μέσα ενημέρωσης το είδαν στην E3 και στη Gamescom. Κάθε φορά που συζητούσαμε την ιδέα να δείξουμε το παιχνίδι σε εσάς (και συζητήσαμε αυτή την ιδέα πολύ), καταλήγαμε στο “δεν είμαστε 100% σίγουροι”. Γιατί; Επειδή (για τους περισσότερους ανθρώπους), όταν ένας game dev εμφανίζει footage παιχνιδιού δεσμεύεται για το πώς θα είναι το παιχνίδι. Δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο εδώ. Το Cyberpunk 2077 έχει μακρύ δρόμο μπροστά του. Έχουμε πολλά ακόμα να κάνουμε, και δεν ξέρουμε τι ακριβώς θα παραδώσουμε κατά την κυκλοφορία. Αυτό κάνει τη δημοσίευση βίντεο όπως αυτό που μόλις είδατε επικίνδυνη – δεν θέλουμε οι παίκτες να λένε “σε εκείνο το βίντεο που είχατε δείξει το όπλο σκόπευε διαφορετικά”, ή “γιατί αλλάξατε το interface”. Η αλλαγή είναι εγγενής στην ανάπτυξη των παιχνιδιών και υπάρχει ένας τόνος αλλαγών κάθε μέρα. Ο φόβος μας ήταν (και εξακολουθεί να είναι) ότι θα σκεφτείτε oτι μόλις είδατε το πώς θα είναι το Cyberpunk 2077 όταν ολοκληρωθεί.

Τι μας έδωσε αυτή την πρόσθετη εμπιστοσύνη για να σας δείξουμε ένα έργο σε εξέλιξη; Καλά αρχικά σχόλια από άτομα που έχουν συνηθίσει να βλέπουν παιχνίδια σε διάφορα στάδια ανάπτυξης. Αυτό που μας είπαν (και μας είπαν ότι τους άρεσε πραγματικά αυτό που είδαν) μας έδωσε την ώθηση που χρειαζόμασταν για να δείξουμε την τρέχουσα έκδοση του Cyberpunk 2077 στο πιο παθιασμένο και διορατικό ακροατήριο, εσάς.

Έτσι… είδατε πώς φαίνεται το Cyberpunk 2077 σήμερα (ή μάλλον μοιάζει με το βίντεο που καταγράψαμε). Ελπίζουμε ειλικρινά ότι σας άρεσε. Και πάλι, σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας και για όλες τις σκέψεις που μοιραστήκατε μαζί μας.

Yours,

CD PROJEKT RED

O φόβος της αποκάλυψης μεταφέρθηκε και στη δήλωση της εταιρεία στο IGN για τον χρόνο αποκάλυψης του gameplay demo.

Η CD Projekt αποκάλυψε επίσης τα specs του PC που έτρεξε το demo, ενώ στο παρελθόν είχε δηλώσει η “τωρινή γενικά κονσολών είναι ο στόχος του παιχνιδιού”.

Το Cyberpunk 2077 δεν έχει ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά ο παραγωγός Richard Borzymowski επιβεβαίωσε ότι το παιχνίδι είναι played από την αρχή μέχρι το τέλος, αλλά χρειάζονται ακόμα πολλές διορθώσεις.


H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.