Ο Alan Tudyk είναι ο κύριος… Κανένας του “Doom Patrol”

Ο Tudyk θα έχει τον ρόλο του Eric Morden/Mr. Nobody.Ο Alan Tudyk εντάσσεται στο cast του "Doom...

Ο Tudyk θα έχει τον ρόλο του Eric Morden/Mr. Nobody.

Ο Alan Tudyk εντάσσεται στο cast του “Doom Patrol”, όπου θα υποδυθεί τον Mr. Nobody, τον κακό χαρακτήρα δηλαδή, της επερχόμενης σειράς της DC. Ο ηθοποιός είναι γνωστός από τις συμμετοχές του στα “Rogue One: A Star Wars Story” και “Firefly”

Όπως μάθαμε από το Deadline, ο Tudyk ενώνεται μαζί με τον Brendan Fraser, ο οποίος θα υποδυθεί τον Robotman, την April Bowlby που θα υποδυθεί την Elasti-Woman, την Diane Guerrero που θα υποδυθεί την Crazy Jane και τον Negative Man ώστε “να σχηματίσουν ένα από τα πιο περίεργα γκρουπ περιθωριοποιημένων χαρακτήρων της DC”.

Το Doom Patrol ηγείται από “τον μυστηριώδη Caulder,” και “καλούνται στη δράση από τον απόλυτο ήρωα της ψηφιακής εποχής, τον Cyborg, τον οποίο θα υποδυθεί ο Joivan Wade.”

Ο χαρακτήρας του Tudyk, γνωστός κάποτε ως Eric Morden, “μετά την έκθεση σε άγνωστα πειράματα από τους πρώην Ναζί στην μεταπολεμική Παραγουάη… αναδύεται ως ζωντανή σκιά. Ικανή να αποστραγγίσει τη λογική των άλλων ως ο αινιγματικός και εντελώς τρελός, Mr. Nobody.”

Το “Doom Patrol” θα κάνει πρεμιέρα το 2019 στην ψηφιακή πλατφόρμα streaming του DC Universe, η οποία κάνει ντεμπούτο την κατάλληλη ημέρα, στις 15 Σεπτεμβρίου, τη λεγόμενη και ως Batman Day.

Το “Doom Patrol” λέγεται ότι θα συνεχίσει αμέσως μετά τα γεγονότα του “Titans”, το οποίο θα κάνει ντεμπούτο στο DC Universe στις 12 Οκτώβρη του 2018 και είναι μια live action σειρά, βασισμένη στο “Teen Titans” και ακολουθεί τον Brenton Thwaites στον ρόλο του Robin, ο οποίος προσπαθεί να δημιουργήσει τη δικιά του ομάδα για να σώσει τον κόσμο.

O Alan Tudyk, ο οποίος υποδύθηκε το K-2SO στο “Rogue One: A Star Wars Story” και τον Hoban ‘Wash’ Washburn στο “Firefly”, συμμετείχε πρόσφατα στη σειρά του NBC, “Powerless” και θα δανείσει και τη φωνή του στην επερχόμενη ταινία “Ralph Breaks the Internet”.

Μείνετε στο IGN Greece για όλες τις πληροφορίες σχετικά με το “Doom Patrol”.


Ο Κωνσταντίνος Μακρής είναι συντάκτης στο IGN και παρουσιαστής στο ΖΜΑΚ. Τα υπόλοιπα, στο instagram του.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.