Νίκησε Σαμπντόρια και… VAR! (video)

Με γκολ του Μπρόζοβιτς στο 94’ η Ίντερ πανηγύρισε μεγάλη νίκη στη Γένοβα επί της Σαμπντόρια με 1-0.

Με γκολ του Μπρόζοβιτς στο 94’ η Ίντερ πανηγύρισε μεγάλη νίκη στη Γένοβα επί της Σαμπντόρια με 1-0. Δεν μέτρησαν δυο γκολ των νερατζούρι μετά από χρήση βίντεο.

Κλειστό ματς στο πρώτο μέρος με τη Σαμπντόρια να μην απειλείται και να κερδίζει τις περισσότερες μονομαχίες στο κέντρο. Η Ίντερ βελτιώθηκε μετά το 45′ με Καντρέβα και Πολιτάνο να αλλάζουν πλευρές και να πλαγιοκοπούν και να δημιουργούν κλασικές ευκαιρίες.

Στο 44’ δεν μέτρησε γκολ του Ναϊνγκολάν, μετά από χρήση του βίντεο, για οφσάιντ και στο 50’ η Ίντερ είχε δοκάρι με τον Καντρέβα. Στο φινάλε της αναμέτρησης ακυρώνεται μετά από χρήση βίντεο και το γκολ του Ασαμόα, η μπάλα είχε περάσει ολόκληρη τη γραμμή πριν σκοράρει ο Γκανέζος!

Τη λύτωση για την ομάδα του Σπαλέτι που βελτιώθηκε πολύ στο δεύτερο μέρος και είχε κλασικές φάσεις για να προηγηθεί νωρίτερα έδωσε ο Μπρόζοβιτς με ωραίο σουτ.

Σαμπντόρια (4-3-1-2): Αουντέρο, Μπερεζίνσκι, Τονέλι, Αντερσεν, Μούρου, Λινέτι (58’ Γιάνκτο), Εκνταλ, Πράετ (Μπαρέτο 58’), Ραμίρες (Σάλα 90’), Ντεφρέλ, Κουαλιαρέλα

Ίντερ (4-2-3-1): Χαντάνοβιτς, Ντ’ Αμπρόζιο, Μιράντα, Σκρίνιαρ, Ασαμόα, Βεσίνο, Μπρόζοβιτς, Πολιτάνο (60’ Πέρισιτς), Ναϊνγκολάν (Μπόρχα Βαλέρο 83’), Καντρέβα (70’ Κεϊτά), Ικάρντι


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.