Τέλος ο Πάους από το Παραλίμνι

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ΕΝΠ αποτελεί ο Αντρέ Πάους, καθώς ο Κυπριακός σύλλογος ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Ολλανδό προπονητή.

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ΕΝΠ αποτελεί ο Αντρέ Πάους, καθώς ο Κυπριακός σύλλογος ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Ολλανδό προπονητή. 

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: 

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΝΠ Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει, λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Άντρε Πάους και του εύχεται τα καλύτερα για το μέλλον. O κ. Πάους ήταν πάντοτε Κύριος και βοήθησε την ομάδα σε μια πολύ δύσκολη στιγμή του σωματείου, αναλαμβάνοντας από το -6, οδηγώντας την στο +4 και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος κατά την περσινή περίοδο. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τον κ. Πάους για την άψογη συνεργασία μας αυτούς τους 12 και πλέον μήνες.

Με το ήθος, την εργατικότητα, το επίπεδο, τον επαγγελματισμό αλλά και την ευγένεια που τον διακρίνει και επέδειξε καθ’ όλη την διάρκεια της συνεργασίας μας κατάφερε να κερδίσει τον απόλυτο σεβασμό από όλους όσους είχαν την ευκαιρία να συνεργαστούν με τον προπονητή και άνθρωπο Πάους. Ευχόμαστε ολόψυχα στον κ. Πάους νέες προκλήσεις και καλή συνέχεια τόσο σε επαγγελματικό, αλλά και προσωπικό επίπεδο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.