Σέλουκ: “Ο Γιάγια δεν είχε την υποστήριξη αρκετών ανθρώπων του συλλόγου”

Τις πρώτες δηλώσεις μετά το διαζύγιο ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Γιάγια Τουρέ, έκανε ο γνωστός ατζέντης του Ιβοριανού, Ντμίτρι Σέλουκ.

Τις πρώτες δηλώσεις μετά το διαζύγιο ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Γιάγια Τουρέ, έκανε ο γνωστός ατζέντης του Ιβοριανού, Ντμίτρι Σέλουκ.

Ο Ουκρανός μάνατζερ, σχολίασε στη ρωσική ιστοσελίδα, sport24.ru: “Ο Γιάγια δεν έλαβε ούτε ένα ευρώ περισσότερο απ’ ότι προέβλεπαν οι τρεις μήνες, Σεπτέμβριος, Οκτώβριος και Νοέμβριος που έμεινε στον Ολυμπιακό. Επιπλέον για τις 11 μέρες του Δεκεμβρίου δεν ζήτησε τίποτα από τον Ολυμπιακό. Αυτό δείχνει πως δεν πήγε στον Πειραιά για τα χρήματα, αλλά για να βοηθήσει πραγματικά το κλαμπ με διάφορους τρόπους. Πολλά απ’ όσα περιμέναμε δεν ήταν έτσι όπως τα θέλαμε. Ο Γιάγια είναι απογοητευμένος και ζήτησε από τον ιδιοκτήτη του συλλόγου να λυθεί η σύμβαση.

Ο Γιάγια δεν είχε την υποστήριξη αρκετών ανθρώπων του συλλόγου κάτι που δεν το περίμενε. Γι’ αυτό και ζήτησε να τερματιστεί η σύμβαση. Ευχόμαστε καλή τύχη στον Ολυμπιακό και όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου οι δρόμοι τους ίσως και να συναντηθούν ξανά. Ο Γιάγια θα θυμάται για πάντα την υποδοχή των οπαδών και θα τους σέβεται για πάντα”.

Σχετικά με το μέλλον του Τουρέ είπε: “Είναι σοβαρός ποδοσφαιριστής. Ο Μουρίνιο μπορεί να δείχνει με τα τρία δάχτυλα ότι κέρδισε τρεις φορές την Premier League, αλλά το ίδιο μπορεί να κάνει και ο Τουρέ. Τον Ιανουάριο που ξεκινάει η μεταγραφική περίοδος θα εξετάσουμε όλες τις προτάσεις που έχουμε και θα επιλέξουμε την καλύτερη. Ο Γιάγια είναι ανοιχτός σε προτάσεις και νομίζω πως πολλοί θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.