Titans: Το φινάλε της πρώτης σεζόν, η αρχή της δεύτερης

Ένα "ακόμα μεγαλύτερο, καλύτερο άνοιγμα για τη Σεζόν 2"Tο "Titans" του DC Universe έκλεισε τον...

Ένα “ακόμα μεγαλύτερο, καλύτερο άνοιγμα για τη Σεζόν 2”

Tο “Titans” του DC Universe έκλεισε τον πρώτο του κύκλο, αφήνοντας τους θεατές σαν στο χείλος του γκρεμού, και δεν σταματά εκεί. Ο showrunner της σειράς, Greg Walker, μίλησε στο TVLine (μαθαίνουμε μέσω comicbook) και έδωσε μερικές λεπτομέρειες σχετικά με την επόμενη σεζόν και την εντύπωση που θέλουν να κάνουν με αυτή.

Αρχικά, ο τηλεοπτικός χρόνος που αποδόθηκε στην πρώτη σεζόν μιλούσε για 12 επεισόδια. Οι τίτλοι τέλους, ωστόσο, έπεσαν στο 11ο, πράγμα για το οποίο απόρησαν αρκετοί, ειδικά με τη στιγμή που αποφάσισε να μας αφήσει η σειρά. Κατά τον Walker, ένα “μέρος του 12ου επεισοδίου” θα περάσει στο 1ο του δεύτερου κύκλου για να κάνει η σειρά τη δεύτερη της πρεμιέρα με ένα “ακόμα μεγαλύτερο, καλύτερο άνοιγμα. Είχαμε αυτή τη μεγάλη ιδέα και οι φίλοι μας στη DC την αγόρασαν”.

Φαίνεται πως για την ομάδα που βρίσκεται πίσω από τη live-action σειρά είναι εξαιρετική ιδέα να αφήνεις τους φαν με όσο το δυνατόν περισσότερη αγωνία στο φινάλε και, όπως δήλωσε, “Σκεφτήκαμε πως ήταν ένα τόσο καλό cliffhanger στο τέλος του 11[επεισοδίου]”.

Το “Titans” ξεκίνησε να τρέχει μόλις φέτος και πρόλαβε να αφηγηθεί αρκετές ιστορίες. Ο Geoff Johns είχε δηλώσει νωρίτερα πως, “Υπάρχει μια ιστορία που θα ειπωθεί στη σειρά. Ο Dick Grayson στην πραγματικότητα προσπαθεί να βρει ένα μέρος στον κόσμο, μια νέα ζωή, όπως και όλοι οι άλλοι Titans. Είναι όλοι χαμένοι, και βρίσκουν ο ένας τον άλλον και σχηματίζουν μια θετή οικογένεια”.

Ο Walker μίλησε, όμως, λίγο παραπάνω για το τι περιμένουμε να δούμε στη δεύτερη σεζόν.

“Πρόκειται να χρησιμοποιήσουμε [την πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν] για να παρουσιάσουμε έναν νέο villain, και επειδή ο ρόλος τους Trigon στη βασική ροή είναι τόσο τεράστιος, αισθανθήκαμε ότι χρειάζεται να του δώσουμε ένα πραγματικά μεγάλο επεισόδιο”.

Στο φινάλε είδαμε αρκετά για να περιμένουμε τον δεύτερο κύκλο. Ο κεντρικός χαρακτήρας, Robin, έφτασε μπροστά στη μοιραία σύγκρουση της σεζόν. Όσον αφορά τους υπόλοιπους Τιτάνες, είδαμε την Danna Troy να αναλαμβάνει δράση σε ένα επεισόδιο με τον τίτλο να φέρει το όνομα της. Ο Robin ένωσε τις δυνάμεις του με την προστατευόμενη της Wonder Woman (Conor Leslie) για να ανακαλύψουν την καταγωγή της Starfire.


Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.