Στη Νέα Φιλαδέλφεια για τον Αγιασμό η ΑΕΚ (pics)

Στο Άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας βρέθηκε αντιπροσωπεία των παικτών της ΑΕΚ προκειμένου να παρακολουθήσει τον Αγιασμό των υδάτων στη λίμνη που βρίσκεται μέσα.

Στο Άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας βρέθηκε αντιπροσωπεία των παικτών της ΑΕΚ προκειμένου να παρακολουθήσει τον Αγιασμό των υδάτων στη λίμνη που βρίσκεται μέσα.

Οι παίκτες της Ένωσης με επικεφαλής των Βασίλη Δημητριάδη βρέθηκαν στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας και εν συνεχεία παρακολούθησαν τον Αγιασμό των υδάτων.

Παρών και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Πρωταθλήτριας, Νέναντ Κρίστισιτς. Από το προπονητικό τιμ το παρών έδωσε ο βοηθός του Μαρίνου Ουζουνίδη, Χριστόφορος Κόλα.

Επίσης στον Αγιασμό βρέθηκε τόσο ο νυν Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας, Βασιλόπουλος όσο και ο υποψήφιος Δήμαρχος, Γιάννης Βούρος, ο οποίος φωτογραφήθηκε με τους παίκτες της ΑΕΚ. 

Από τους παίκτες της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια βρέθηκαν οι Κρίστισιτς, Μπάρκας, Τσιντώτας, Γαλανόπουλος, Σβάρνας, Αλμπάνης, Γιακουμάκης, Τσόσιτς, οι οποίοι γνώρισαν την αποθέωση από τους φίλους της ομάδας που δεν έχασαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν μαζί τους.

«Ευχαριστω την ομάδα της ΑΕΚ που είναι παρούσα και ήρθε εδώ για να ευλογηθεί» είπε ο Αρχιεπίσκοπος Νέας Φιλαδέλφειας, Γαβριήλ.

Μάλιστα, αποχωρώντας πήγε προς την πλευρά που ήταν οι παίκτες της ΑΕΚ που ασπάστηκαν το σταυρο και τους είπε: «Σας ευχαριατω πολύ! Χρόνια πολλά και καλή χρονιά! Συγχαρητήρια για όσα έχετε πετύχει! Η Φιλαδέλφεια είναι υπερήφανη για εσάς όπως και όλη η Ελλάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.