Με την πλάτη στον τοίχο το “τριφύλλι”

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δεν έχει άλλα περιθώρια για απώλειες βαθμών, ειδικά στο ΟΑΚΑ και θέλει μόνο τη νίκη στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Μπάγερν Μονάχου για τη 17η αγωνιστική της Euroleague (21:00 Novasports1HD).

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δεν έχει άλλα περιθώρια για απώλειες βαθμών, ειδικά στο ΟΑΚΑ και θέλει μόνο τη νίκη στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Μπάγερν Μονάχου για τη 17η αγωνιστική της Euroleague (21:00 Novasports1HD). Δείτε στις 20:00 από τη Web TV του Novasports.gr το pre game της αναμέτρησης του ΟΑΚΑ και ακούστε στις 21:00 σε ηχητική μετάδοση την εξέλιξη του αγώνα. Στις 23:00, μετά το τέλος του αγώνα, δείτε και πάλι σε live streaming από τη Web TV του Novasports.gr το post game της αναμέτρησης, με όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών. 

Οι “πράσινοι” θέλουν μόνο τη νίκη, προκειμένου να παραμείνουν σε τροχιά play off και παράλληλα να ξεκινήσουν την αντεπίθεσή τους, προκειμένου να διεκδικήσουν και μαι θέση στην πρώτη τετράδα, που θα τους δώσει πλεονέκτημα έδρας, εν όψει των play off. 

Ο Ρικ Πιτίνο δεν υπολογίζει για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση στους Κιθ Λάνγκφορντ και Θανάση Αντετοκούνμπο, οι οποίοι είναι τραυματίες. Παράλληλα, ο Αμερικανός τεχνικός περιμένει τις προσεχείς ημέρες την άφιξη του Σον Κιλπάτρικ στην Ελλάδα, προκειμένου να ενισχύσει ο συμπατριώτης του τους “πράσινους’, στο υπόλοιπο της εφετινή σεζόν. Από την άλλη πλευρά, οι Γερμανοί θα παραταχθούν και με τον Στέφαν Γιόβιτς στη σύνθεσή τους, καθώς ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε. Οι Βαυαροί έχουν μέχρι στιγμής 8-8 στη διοργάνωση. 

Αυτή θα είναι η τέταρτη φορά, που οι δυο ομάδες θα συναντηθούν. Στις προηγούμενες τρεις οι Γερμανοί μετρούν δυο νίκες και το “τριφύλλι” μια και αυτή επί ελληνικού εδάφους το 2014 με 87-72. Στις άλλες δυο αναμετρήσεις, οι οποίες διεξήχθησαν στο Μόναχο, η Μπάγερν πήρε τη νίκη. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Μπόρις Ρίζικ (Ουκρανία), Εμίλιο Πέρεθ (Ισπανία) και Τόμας Τραβίτσκι (Πολωνία).  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.