Εξελίξεις με Τόνσο

Πολύ κοντά στην πρώτης του χειμερινή μεταγραφή φέρεται να βρίσκεται ο Άρης. Ο Σάββας Παντελίδης κατέστησε σαφές πως νο1 προτεραιότητα είναι η απόκτηση ικανού επιτελικού μέσου με γνώση της ελληνικής πραγματικότητας, προϋποθέσεις τις οποίες πληροί απόλυτα ο Μάρτιν Τόνσο.

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της πρώτης του χειμερινής μεταγραφικής κίνησης φέρεται να βρίσκεται ο Άρης. Ο Σάββας Παντελίδης κατέστησε σαφές πως νο1 προτεραιότητα είναι η απόκτηση ενός ικανού επιτελικού μέσου με σαφή γνώση της ελληνικής ποδοσφαιρικής πραγματικότητας, προϋποθέσεις τις οποίες πληροί απόλυτα ο Μάρτιν Τόνσο. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης δεσμεύεται μεν με συμβόλαιο με τους Αρκάδες, ωστόσο η ρήτρα αποδέσμευσής του κάθε άλλο παρά ως απαγορευτική λογίζεται καθώς ανέρχεται σε ποσό που δεν ξεπερνάει τις ογδόντα χιλιάδες ευρώ.
Ο τεχνικός των «κιτρίνων» έχοντας συνεργαστεί μαζί του από το ξεκίνημα σεζόν έχει πλήρη γνώση των ικανοτήτων του και του τί μπορεί να προσφέρει άμεσα στην ομάδα του. Πλην συγκλονιστικού απροόπτου όλες οι ενδείξεις συντείνουν πως ο εν λόγω ποδοσφαιριστής στο άμεσο μέλλον θα φορέσει τη φανέλα με τον θεό του πολέμου στο στήθος. Παράλληλα, συνεχίζονται οι ζυμώσεις και στο υπόλοιπο μέτωπο των μεταγραφών με συγκρατημένη αισιοδοξία για άμεσα αποτελέσματα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.