Μέχρι το Σάββατο παίκτης της Τσέλσι ο Ιγουαΐν!

Η Τσέλσι ελπίζει ότι θα έχει ολοκληρώσει την μεταγραφή του επιθετικού της Μίλαν, Γκονζάλο Ιγουαΐν πριν από το παιχνίδι, εναντίον της Άρσεναλ το Σάββατο.

Η Τσέλσι ελπίζει ότι θα έχει ολοκληρώσει την μεταγραφή του επιθετικού της Μίλαν, Γκονζάλο Ιγουαΐν πριν από το παιχνίδι, εναντίον της Άρσεναλ το Σάββατο.
Σύμφωνα με τα αγγλικά μέσα οι δύο σύλλογοι ήρθαν σε συμφωνία αργά χθες το βράδυ και  μέχρι την Παρασκευή το μεσημέρι ο Αργεντινός θα είναι και επίσημα παίκτης της Τσέλσι, ώστε να βρίσκεται στη διάθεση του Μαουρίτσιο Σάρι, για το ντέρμπι με την Άρσεναλ. 

Θα ανταμώσουν και πάλι στην Τσέλσι, Σάρι και  Ιγουαΐν 
Τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι οι «μπλε» θα πάρουν αρχικά ως δανεικό μέχρι το τέλος της σεζόν τον Αργεντινό επιθετικό, με την επιλογή δανεισμού άλλων 12 μηνών, σε αντίθεση με την ανάληψη της συμφωνίας της Μίλαν, η οποία περιελάμβανε υποχρέωση αγοράς 36 εκατομμυρίων ευρώ.

Επιπλέον, η επιλογή θα εξαρτάται μόνο από τον αριθμό των εμφανίσεων του παίκτη και των στόχων που θα εκπληρώσει η Τσέλσι. Ο 31χρονος είναι «σε κατάσταση αναμονής για να πετάξει για το Λονδίνο, το αργότερο μέχρι την Πέμπτη, ώστε να μπορέσει να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του. 

Ο Ιγουαΐν δεν ξεκίνησε στον τελικό του Σούπερ Καπ την Τετάρτη λόγω «πυρετού» όπως ειπώθηκε, αν και εμφανίστηκε στον πάγκο των αναπληρωματικών και αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με την Τσέλσι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.