Τα γυρίσματα του “Fantastic Beasts 3” πάνε πίσω το πρόγραμμα

Δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα σχετικό με την ημερομηνία πρεμιέρας, ακόμα.Το "Fantastic Beasts 3"...

Δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα σχετικό με την ημερομηνία πρεμιέρας, ακόμα.

Το “Fantastic Beasts 3” πάει πίσω στο πρόγραμμα του, με τα γυρίσματα της ταινίας να ορίζονται για αργότερα μέσα στο έτος απ’ ότι είχε προβλεφθεί, σύμφωνα με το Deadline.

Οι αναφορές θέλουν την καθυστέρηση να προκύπτει από απαραίτητο προ-παρασκευαστικό χρόνο για την παραγωγή της ταινίας. Τα γυρίσματα, πλέον, έχουν ορισθεί να ξεκινήσουν στο τέλος του φθινοπώρου του 2019, έναντι του αρχικού προγράμματος που τα ήθελε να ξεκινούν μέσα στον Ιούλη.

Οι ηθοποιοί της τρίτης ταινίας του franchise “Fantastic Beasts” ενημερώθηκαν για το νέο πρόγραμμα των γυρισμάτων.

Το Deadline αναφέρει πως, προηγουμένως, οι διαχειριστές εκ μέρους της Warner Bros. προσπάθησαν να τρέξουν κάποια γεγονότα ώστε να προλάβουν τις ημερομηνίες κυκλοφορίας των ταινιών, αλλά από τη στιγμή που το “Fantastic Beasts 3” προβλέπεται να βρεθεί στις αίθουσες μέσα στο 2020, οι εκτελεστικοί παράγοντες της Warner Bros. έχουν αφήσει μεγαλύτερα περιθώρια.

Για την ερχόμενη ταινία δεν έχουν κυκλοφορήσει αρκετές πληροφορίες, πέρα των αναφορών που τη θέλουν να βάζει στο στόχαστρο περισσότερο τη σχέση μεταξύ Grindelwald και Dumbledore, και να απαντά σε ερωτήματα που τέθηκαν στο “The Crimes of Grindelwald”.

Ο David Yates θα σκηνοθετήσει την τρίτη ταινία, με τους J.K. Rowling, David Heyman, Steve Kloves και Lionel Wigram στην παραγωγή της.

Η Rowling, συγγραφέας της αρχικής σειράς μυθιστορημάτων “Harry Potter”, ανακοίνωσε νωρίτερα πως το σενάριο του “Fantastic Beasts 3” ετοιμάζεται, αλλά δεν αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες. Μέσα στο 2016 μάθαμε πως η σειρά θα αποτελείται συνολικά από 5 ταινίες, οπότε έχουμε μέλλον ακόμα.

Ο παραγωγός David Heyman υπερασπίστηκε, πρόσφατα, την επιλογή που αφορά τις 5 ταινίες, αναφέροντας πως δεν αφορά τα χρήματα αλλά την ίδια την Rowling.

Η δεύτερη ταινία του franchise έφερε αρκετά νέα στοιχεία στη σειρά, και μία ανατροπή-σπαζοκεφαλιά που άφησε ιδιαίτερη εντύπωση και στον ίδιο τον Ezra Miller. Οι ηθοποιοί που συμμετείχαν στην πραγματοποίηση της ταινίας, όπως η Alison Sudol, έχουν μιλήσει αρκετά για τους χαρακτήρες τους.


Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.