Πρόεδρος στην οργάνωτική επιτροπή του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ΦΙΝΝ o Βασιλειάδης

Ο υφυπουργός αθλητισμού Γεώργιος Βασιλειάδης θα είναι ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ΦΙΝΝ, το οποίο θα διεξαχθεί στο «Διεθνές Κέντρο Ιστιοπλοΐας» το διάστημα 10-18 Μαΐου.

Ο υφυπουργός αθλητισμού Γεώργιος Βασιλειάδης θα είναι ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ΦΙΝΝ, το οποίο θα διεξαχθεί στο «Διεθνές Κέντρο Ιστιοπλοΐας» το διάστημα 10-18 Μαΐου. Ο κ. Βασιλειάδης όχι μόνο δέχθηκε με μεγάλη χαρά την πρόταση της ΕΙΟ, αλλά από σήμερα κιόλας σήκωσε τα μανίκια κι έπιασε δουλειά, δεδομένου ότι ο χρόνος πιέζει αφόρητα. Ανάλογες διοργανώσεις ανατίθενται τουλάχιστον δύο χρόνια πριν και η ελληνική ομοσπονδία έχει μπροστά της μόλις τέσσερις μήνες.

Ο υφυπουργός αθλητισμού, λοιπόν, κάλεσε στο γραφείο του τον πρόεδρο της ΕΙΟ Αντώνη Δημητρακόπουλο, την αντιπρόεδρο Νίκη Αναστασίου και τον γενικό γραμματέα Απόστολο Παπαθανασίου και συζήτησαν τις πρώτες κινήσεις που πρέπει να γίνουν, έτσι ώστε να διοργανωθεί ένας αγώνας αντάξιος των πολύ μεγάλων αθλητών που θα πάρουν μέρος. Θυμίζουμε ότι το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ΦΙΝΝ αποτελεί και πρόκριση για 4 χώρες στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και γι’ αυτό αναμένεται εντυπωσιακή συμμετοχή. Τα σκάφη μπορεί να ξεπεράσουν τα 100!

ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΙΕΣ

Το πρώτο θέμα που επιβάλλεται να τακτοποιηθεί άμεσα έχει να κάνει με το πάρκινγκ των σκαφών και των τρέιλερ και ιδανική λύση είναι η πλατεία Νερού. Από εκεί και πέρα έγινε εκτενής αναφορά για τους χορηγούς της διοργάνωσης για να μην επιβαρυνθεί οικονομικά η ΓΓΑ. Ο κ. Βασιλειάδης, μάλιστα, θα μεσολαβήσει στην ΕΡΤ και το ΑΠΕ, έτσι ώστε να δημιουργηθεί διεθνές γραφείο Τύπου, ενώ αποφασίστηκε η πρώτη συνέντευξη Τύπου να δοθεί αρχές Φεβρουαρίου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.