Έτσι τιμωρούν τους «κακούς» υπαλλήλους στην Κίνα [ΒΙΝΤΕΟ]

Εικόνες εξευτελισμού έρχονται από την Κίνα, καθώς μια κινεζική εταιρία εξανάγκασε τους εργαζόμενους της να περιφέρονται μπουσουλώντας στα τέσσερα, επειδή δεν κατάφεραν να επιτύχουν τους ετήσιους στόχους τους. Όπως είναι φυσικό οι εικόνες και τα βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας προκάλεσαν την οργή των χρηστών των μέσων κοινωνικής...

Εικόνες εξευτελισμού έρχονται από την Κίνα, καθώς μια κινεζική εταιρία εξανάγκασε τους εργαζόμενους της να περιφέρονται μπουσουλώντας στα τέσσερα, επειδή δεν κατάφεραν να επιτύχουν τους ετήσιους στόχους τους. Όπως είναι φυσικό οι εικόνες και τα βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας προκάλεσαν την οργή των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και όχι μόνο.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε πολυσύχναστο δρόμο της πόλης Tengzhou την περασμένη εβδομάδα, παρά το γεγονός ότι η νομοθεσία απαγορεύει τέτοιες πρακτικές, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Όλοι οι υπάλληλοι ήταν γυναίκες και εργάζονται για μια εταιρία που πωλεί προϊόντα ομορφιάς.

Η ομάδα των γυναικών καθοδηγούνταν από τον προϊστάμενο τους, ο οποίος περπατούσε και κρατούσε μια μεγάλη σημαία με το όνομα της επιχείρησης. Δύο ακόμα εργαζόμενοι περπατούσαν παράλληλα με την ομάδα, καταγράφοντας στην κάμερα την ακραία τιμωρία.

Τελικά, ο εξευτελισμός των υπαλλήλων σταμάτησε με την επέμβαση της αστυνομίας  που προειδοποίησε τον προϊστάμενο για άμεση συμμόρφωση.

Διαβάστε όλο το θέμα στο TVXS.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.