Βιεϊρίνια: «Προσηλωμένοι ως το τέλος» (Video)

Χαμηλούς τόνους θέλησε να κρατήσει ο Αντελίνο Βιεϊρίνια ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ξεκαθαρίζοντας πως αν ο ΠΑΟΚ δεν εξασφαλίσει μαθηματικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος δεν θα χαλαρώσουν.

Χαμηλούς τόνους θέλησε να κρατήσει ο Αντελίνο Βιεϊρίνια ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ξεκαθαρίζοντας πως αν ο ΠΑΟΚ δεν εξασφαλίσει μαθηματικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος δεν θα χαλαρώσουν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πορτογάλος:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι το ξέραμε από την αρχή και μετά την αποβολή του Λέο έγινε πιο δύσκολο. Μείναμε πίσω, μας πίεσε ο αντίπαλος και μπορεί αν μην κερδίσαμε αλλά δεν χάσαμε. Όλοι μαζί παλέψαμε ως το τέλος για να φύγουμε με το θετικό αποτέλεσμα».

Για το πάθος που έδειξαν: «Το πάθος το έχουμε δείξει από την αρχή της σεζόν και όσο φτάνουμε στο τέλος με τα ντέρμπι θέλουμε να δείξουμε ακόμα περισσότερο πως θέλουμε το πρωτάθλημα».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό:
«Υπάρχει πρώτα το παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Πανιώνιο και μετά θα κοιτάξουμε τον αγώνα με τον Ολυμπιακό».

Για το αν το ματς με Ολυμπιακό είναι το πιο σημαντικό ως τώρα
: «Δεν θα είναι το πιο σημαντικό. Είναι ένα ντέρμπι, θέλουμε τους τρεις βαθμούς. Έχουμε παίξει και άλλα ντέρμπι με δυστυχώς όχι το καλύτερο αποτέλεσμα όπως θυμάστε όλοι».

Για το αν κριθεί το πρωτάθλημα σε περίπτωση νίκης με Ολυμπιακό: «Μέχρι μαθηματικά να έχουμε πάρει το πρωτάθλημα δεν θα είμαστε χαλαροί. Και να το κερδίσουμε το ντέρμπι και να μην πάει καλά, δεν θα έχει κριθεί τίποτα. Μέχρι να τελειώσει μαθηματικά θα είμαστε προσηλωμένοι ως το τέλος».

Για το αν ήταν δύσκολο το ματς μετά την αποβολή του Ζαμπά: «Φυσικά και το ξέραμε πως θα ήταν δύσκολο να παίξουμε ντέρμπι εκτός έδρας. Πάντα κάτι γίνεται. Πριν την αποβολή θα έπρεπε να δεχθούν κάποιες κίτρινες, δεν δόθηκε, αλλά έτσι είναι το παιχνίδι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.