Σφαιρόπουλος: «Πάντα υπάρχει σφίξιμο στην καρδιά» (video)

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε μιλώντας στον Γρηγόρη Παπαβασιλείου ότι δεν ξεχνά τον Ολυμπιακό, αλλά είναι χαροούμενος για μία νίκη που κρατά την Μακάμπι σε τροχιά πλέι - οφ.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε μιλώντας στον Γρηγόρη Παπαβασιλείου ότι δεν ξεχνά τον Ολυμπιακό, αλλά είναι χαροούμενος για μία νίκη που κρατά την Μακάμπι σε τροχιά πλέι – οφ.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα ντέρμπι με όλη τη σημασία της λέξης, καμία ομάδα δεν επέβαλλε ποτέ τον ρυθμό της. Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε πιο καλά,  εμείς ήμασταν αγχωμένοι και νευρικοί στο πρώτο ημίχρονο, αλλά πιο καλοί στο β’ επιθετικά. Το παιχνίδι πήγε στην άμυνα και από τις δύο ομάδες. Μετά το 35′ παίρναμε διαφορά 4-5 πόντων και ο Ολυμπιακός την μείωνε. Ενώ πλησιάζαμε στο 1.5 λεπτό πριν από το τέλος, ο Βασίλης έδειξε και πάλι την κλάση του, έβαλε δύο τρίποντα, αλλά πολύ σημαντικό για μας ήταν ότι δεν πανικοβληθήκαμε, κάναμε μία πολύ καλή επίθεση με καθαρό μυαλό και έτσι πήραμε το παιχνίδι με έξυπνη άμυνα στο τέλος».

Για τις οδηγίες που έδωσε στην τελευταία επίθεση:
«Σχεδιάσαμε ένα play για τους δύο κατεξοχήν ηγέτες μας, τον Γουίλμπεκιν και τον Πάργκο. Ο Γουίλμπεκιν βρήκε την ευκαιρία και η τελική προσπάθεια ήταν πολύ σημαντική. Είναι παίκτης που μπορεί να πάρει την τελική προσπάθεια και ήταν μία σωστή επιλογή».

Για το αν ένιωσε σφίξιμο στην καρδιά επειδή αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό:
«Ασφαλώς υπάρχει, αλλά είμαι επαγγελματίας. Δεν θα ξεχάσψ ποτέ τα χρόνια στον Ολυμπιακό. Όταν ζεις τη ζωή σου με μία ομάδα είσαι δεμένος με αυτή όσα χρόνια και αν περάσουν. Το σπίτι μου είναι εδώ, ο κόσμος έχει αγκαλιάσει με εμένα και την ομάδα. Έχει αλλάξει το κλίμα. Πριν έρθουμε υπήρχαν γιουχαΐσματα και το γήπεδο ήταν μισοάδειο. Τώρα έχουμε τρία συνεχόμενα sold out, ο κόσμος έχει χαρεί για την ομάδα, μας δίνει έξτρα θέληση και διάθεση για το κάτι παραπάνω».

Για το αν η Μακάμπι θα προκριθεί στα πλέι – οφ:
«Σήμερα κάναμε μία σημαντική νίκη και μείναμε στην διεκδίκηση των πλέι – οφ. Παίζουμε με την πλάτη στον τοίχο γιατί το παραμικρό λάθος εντός έδρας πρέπει να το καλύψουμε κάπου εκτός. Είναι μία νίκη που μας κρατά σε τροχιά πρόκρισης, θα παλέχουμε όλα τα ματς μέχρι το τέλος. Πιστεύω ότι μπορούμε να προκριθούμε, αν δεν το πίστευα δεν θα ερχόμουν. Έχει αλλάξει ο τρόπος παιχνιδιού και η φιλοσοφία μας, οι παίκτες έχουν εμπιστοσύνη στην ομάδα και τους εεαυτούς τους και μπορούμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.