Δίκαιη μοιρασιά στην Αλσατία (video)

Στρασμπούρ και Λιλ είχαν από ένα ημίχρονο, με τους Λιλουά να προηγούνται αλλά να μην μπορούν να κρατήσουν το προβάδισμά τους, αφού οι Αλσατοί ισοφάρισαν σε 1-1.

Στο κατάμεστο “Μενό” η Λιλ έδειξε ικανή να πάρει την όγδοη εκτός έδρας νίκη της στη τρέχουσα Ligue 1, ωστόσο η Στρασμπούρ με αντεπίθεση στο δεύτερο μέρος πήρε το βαθμό της ισοπαλίας. 

Οι Λιλουά με τον προπονητή τους στην εξέδρα -τιμωρημένος γαρ ο Γκαλτιέ- είχαν ένα πολύ καλό δεκάλεπτο από το 20′ έως το 30, διάστημα στο οποίο έφτασαν κοντά στο 0-1, με τους Λεάο και Πεπέ.

Η Λιλ δεν είχε πετύχει γκολ την τρέχουσα σεζόν απέναντι στη Στρασμπούρ (0-0 στο πρωτάθλημα και ήττα-αποκλεισμός 2-0 στο Κύπελλο Γαλλίας) και τα κατάφερε προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, στο 42′ με τον Ικονέ να κάνει κίνηση στη μεγάλη περιοχή των Αλσατών, τον Λεάο να τον τροφοδοτεί και το Γάλλο επιθετικό να βρίσκει δίχτυα για δεύτερη φορά στο φετινό πρωτάθλημα.

Το δεύτερο ημίχρονο εκκίνησε με μεγάλη ευκαιρία της Λιλ να πετύχει το δεύτερο γκολ και να θέσει θεμέλια νίκης, αλλά στο 57′ ο Πεπέ σε τετ-α-τετ δεν κατάφερε να νικήσει τον Σελς, χάρη στην παρέμβαση του Λαμίν Κονέ κι η Στρασμπούρ δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη.
Βρήκε το γκολ της ισοφάρισης στο 68′ σε φάση διαρκείας με τον Γκονσάλβες που πήρε όλες τις κόντρες και με δυνατό δεξί εκτέλεσε από κοντά τον Μενιόν, που δέχθηκε γκολ στο πρωτάθλημα ύστερα από 338 λεπτά. 

Μέχρι το τέλος του αγώνα, καμία από τις δύο ομάδες δε δημιούργησε προϋποθέσεις απειλής, το 1-1 δεν άλλαξε, με τη Λιλ να παραμένει δεύτερη με 51 βαθμούς και τη Στρασμπούρ να πηγαίνει προσωρινά στην όγδοη θέση, στους 37.

Ligue 1, 26η αγωνιστική

Στρασμπούρ-Λιλ 1-1 

«Stade de la Meinau», Στρασβούργο, Γαλλία

Διαιτητής: Κλεμόν Τουρπέν

Κίτρινες κάρτες: Αζόρκ (40′)   – Λεάο (37′)
Κόκκινες κάρτες: – 

Στρασμπούρ (5-3-1-1): Σελς –  Γκονσάλβες (80′ Γκρονσίρ), Κασί, Λ. Κονέ, Μαρτίνεθ (αρχ.), Λαλά –  Φοφανά, Πρσιτς, Φοφανά (58′ Μοτιμπά) –  Τομασόν – Αζόρκ

Προπονητής: Τιερί Λορέ

Λιλ (4-2-3-1): Μενιόν – Πιε, Ζόσε Φόντε (αρχ.), Γκαμπριέλ, Γ. Κονέ – Τιάγκο Μέντες, Τιάγκο Μάια – Πεπέ, Ικονέ (86′ Ρεϊνίλντο), Μπάμπα (77′ Λουίζ Αραούζο) – Λεάο (90+2′ Σουμαρέ)

Προπονητής: Κριστόφ Γκαλτιέ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.