«Κοιτάζει» Ευρώπη η Γουότφορντ, νίκη με ανατροπή η Γουεστ Χαμ

Στο Λονδρέζικο ντέρμπι, σε ματς για την 27η αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ, η Γουέστ Χαμ επιβλήθηκε της Φούλαμ, 3-1, έφτασε τους 36 βαθμούς και απέκτησε «αέρα» 12 βαθμών από την 18η Σαουθάμπτον.

Στο Λονδρέζικο ντέρμπι, σε ματς για την 27η αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ, η Γουέστ Χαμ επιβλήθηκε της Φούλαμ, 3-1, έφτασε τους 36 βαθμούς και απέκτησε «αέρα» 12 βαθμών από την 18η Σαουθάμπτον.

Από την άλλη πλευρά, η Φούλαμ ηττήθηκε για 18η   φορά στο πρωτάθλημα (6η ήττα στα 7 τελευταία ματς) και απέχει πλέον 8 βαθμούς από την σωτηρία.
Η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι προηγήθηκε με τον Μπάμπελ στο 3ο λεπτό, αλλά οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και πήραν τη νίκη με τα γκολ των Ερνάντες στο 29΄του Ντιόπ στο 40΄και του Αντόνιο στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων. 

O Nτεουλοφέου, έγινε ο 3ος παίκτης φέτος που πετυχαίνει χατ τρικ στην Πρέμιερ Λιγκ

Στο άλλο ματς της βραδιάς, ο Ζεράρ Ντεουλοφέου, έγραψε ιστορία, καθώς έγινε ο πρώτος παίκτης της Γουότφορντ που πετυχαίνει στην Πρέμιερ Λιγκ, χατ τρικ, μετά το 1986. Σαρωτική η Γουότφορντ συνέτριψε στην Ουαλία την Κάρντιφ με 5-1 και ελπίζει στην έξοδο της στην Ευρώπη, καθώς βρίσκεται στην 7η θέση και έχει προκριθεί στους «8» του Κυπέλλου Αγγλίας.

Από την άλλη πλευρά η Κάρντιφ παρέμεινε οριακά πάνω από την διακεκαυμένη ζώνη, καθώς έχει 25 βαθμούς, έναν περισσότερο από την 18η Σαουθάμπτον που έχει όμως και ματς λιγότερο. Ο Ισπανός επιθετικός πέτυχε τα τρία πρώτα γκολ της ομάδας του (18΄, 61΄, 63΄) για να αναλάβει δράση στη συνέχεια ο Ντίνεϊ που πέτυχε τα άλλα δύο τέρματα στο 73΄και στο 90΄. Ο Μπαμπά είχε μειώσει σε 4-1 στο 82ο λεπτό. Αυτή ήταν η 100η εντός έδρας ήττα της Κάρντιφ στην Πρέμιερ Λιγκ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.