Ρονάλντο: “Φανταστική η εφετινή χρονιά”

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την εφετινή πορεία της Γιουβέντους στην Ιταλία και υπογράμμισε πως η “βέκια σινιόρα” κάνει μια φανταστική σεζόν.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την εφετινή πορεία της Γιουβέντους στην Ιταλία και υπογράμμισε πως η “βέκια σινιόρα” κάνει μια φανταστική σεζόν. Ο Πορτογάλος επιθετικός ζήτησε παράλληλα από τους φιλάθλους της ιταλικής ομάδας να πιστέψουν στην πρόκριση, εν όψει τη ρεβάνς με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο Τορίνο. Οι “ροχιμπλάνκος” είχαν πάρει προβάδισμα πρόκρισης, μετά τη νίκη τους 2-0 στο πρώτο ματς των δυο ομάδων στην Ισπανία.

Ο Ρονάλντο δήλωσε: “Αυτή η ομάδα, κατά τη γνώμη μου, έχει μία φανταστική χρονιά. Είμαστε στην κορυφή του πρωταθλήματος, 16 βαθμούς μπροστά από τον δεύτερο και είμαστε χαρούμενοι για την πορεία μας στο πρωτάθλημα. Πήραμε το Σούπερ Καπ με τη Μίλαν, τώρα ο στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και το Champions League. Πιστεύω πως η ομάδα είναι καλά, έχουμε αυτοπεποίθηση, το πιστεύουμε, πρέπει να κάνουμε τη βραδιά ξεχωριστή. Θέλω να πω στους φιλάθλους μας, ότι την Τρίτη πρέπει να σκεφτούν θετικά, να το πιστέψουν. Είναι πιθανό, αλλά χρειαζόμαστε τη βοήθειά τους για να κάνουμε το στάδιο όμορφο, όλοι μαζί. Χρειαζόμαστε τη βοήθειά τους και φυσικά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο εμείς μέσα στο γήπεδο, θα προσπαθήσουμε να σκοράρουμε και να νικήσουμε και γι’ αυτό χρειαζόμαστε υποστήριξη”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.