Το γκολ σε πρώτο πλάνο!

Ο Μίλαν Ράσταβατς επέμεινε στα τελειώματα των φάσεων στη σημερινή (14/3) προπόνηση του ΑΟΞ, καθώς θέλει να βρει γιατρικό στο μεγάλο πρόβλημα που ταλαιπωρεί την ομάδα του

Το γκολ είχε την… τιμητική του στη σημερινή (14/3) προπόνηση του ΑΟΞ. Ο Μίλαν Ράσταβατς επέμεινε ιδιαίτερα στα τελειώματα των φάσεων, καθώς επιζητεί λύση στο μεγάλο πρόβλημα που ταλαιπωρεί την ομάδα του από τον περασμένο Ιανουάριο. Ευελπιστεί ότι στο ερχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Πανιώνιο (17/3), στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, οι παίκτες του θα βρούνε -επιτέλους- δίχτυα ξανά!
Για την αναμέτρηση της Νέας Σμύρνης, πάντως, ο Σέρβος προπονητής του ΑΟΞ δεν υπολογίζει τους Κασά Καμαρά και Πέταρ Τζουρίτσκοβιτς, οι οποίοι είναι τιμωρημένοι, καθώς και τους τραυματίες Ματίας Κάστρο, Βασίλη Φασίδης και Πάμπλο Ντε Λούκας.
Στο μεταξύ, στις επιλογές του Ομοσπονδιακού προπονητή, Γιάννη Γκούμα, βρίσκεται ο ποδοσφαιριστής του ΑΟΞ, Δημήτρης Μελιόπουλος, για να συμμετάσχει στην Εθνική Ομάδα Νέων εν όψει των αγώνων με Δανία, Αγγλία και Τσεχία στο δεύτερο όμιλο της Elite Round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.