Η Bethesda υποστηρίζει Steam με 4 νέες κυκλοφορίες

Ορίστε μερικές Epic Store αποκλειστικότητες, που δεν πρόκειται να δούμε...Οι πρόσφατες...

Ορίστε μερικές Epic Store αποκλειστικότητες, που δεν πρόκειται να δούμε…

Οι πρόσφατες αποκλειστικότητες του Epic Store (Metro Exodus, Shakedown: Hawaii, Control, The Outer Worlds), δημιούργησαν ένα κύμα αμφισβήτησης γύρω από τη Valve και το Steam για την ακρίβεια.

Το Epic Store εξακολουθεί να μην πλησιάζει, συγκριτικά, το Steam σε βασικές λειτουργίες, που μια τέτοια πλατφόρμα θα έπρεπε να είχε (την προηγούμενη εβδομάδα προστέθηκαν τα search features, ναι δηλαδή το Epic Store δεν είχε μπάρα αναζήτησης μέχρι πρόσφατα), αλλά παρόλα αυτά, εταιρείες δελεάζονται από τις καλύτερες συνθήκες (λιγότερη προμήθεια από τους ιδιοκτήτες της πλατφόρμας) και δίνουν στο Epic Store αυτές τις προσωρινές αποκλειστικότητες.

Αντίθετα σε αυτό το trend φαίνεται να κινείται η Bethesda, όπως αναφέρει το PCGamer, η οποία δείχνει “έμμεσα” τη στήριξη της στο Steam, φέρνοντας στην πλατφόρμα της Valve τα 4 επερχόμενα μεγάλα της παιχνίδια.

 

Τα Rage 2, Wolfenstein: Youngblood, Doom Eternal και Fallout 76 (έχει ήδη κυκλοφορήσει) θα “περάσουν” κάποια στιγμή τις πόρτες του Steam, χωρίς όμως να έχει αναφέρει η εταιρεία, πότε θα γίνει αυτό και ποια θα είναι η στάση της απέναντι στις υπόλοιπες ψηφιακές πλατφόρμες.

Με το Epic Store να έχει επιστρατεύσει το Playbook του Barney Stinson για να “δελεάσει” περισσότερες εταιρείες να γυρίσουν την πλάτη τους στο Steam, την Take-Two να μην εντυπωσιάζεται και τη Ubisoft ακόμη να σκέφτεται την πιθανότητα, το “μπαλάκι” είναι πλέον στη μεριά της Valve και μένει να δούμε, πως θα επιλέξει να αντιδράσει στην κατάσταση.


Ο Γιώργος είναι αρθρογράφος του IGN-Greece (έτσι λέει τουλάχιστον) και όταν δεν πετάει λογοπαίγνια, τότε ίσως θα παραπονιέται για την κατάσταση του Assassin’s Creed ή θα παίζει MTG Arena, ή θα τα κάνει όλα αυτά ταυτόχρονα.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.